Dziekuje za odpowiedz Bardzo się martwie, ponieważ pierwsza ciąża zakonczyla się niestety zle..Ja mam jakieś 2 tyg roznicy i lekarz powiedział że to normalne. Więc u Ciebie 5 dni jak najbardziej jest ok, poza tym USG zawsze jest +/- 6 dni
reklama
Czesc! [emoji4] rozgosc sie u Nas [emoji16] masz juz umiowiona wizyte u lekarza, to Cie wpisze w kalendarz [emoji4]
nie myślę ze poczekam jeszcze trochę , żeby biło już serduszko ...
paulenka91
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki glukozy i TSH. TSH 1.32 czy to ok wynik? Glukoza 90
paulenka91
Lubię sobie niepotrzebnie łamać głowę[emoji3]Z tego co wiem to tsh w ciąży nie powinno przekraczać 2,3 więc masz normę, a glukoza jest prawidłowa poniżej 99 więc też norma
Wyniki bardzo dobreDziewczyny właśnie odebrałam wyniki glukozy i TSH. TSH 1.32 czy to ok wynik? Glukoza 90
justys0702
Hej.
Bylam dzis prywatnie na wizycie, bo ostatnio dziwnie bolal mnie brzuch. Widzialam mojego malego orzeszka[emoji3] ciaza wedlug usg starsza o 2 dni i rozwija sie prawidlowo[emoji3] a bole sa od rozciagania macicy.
Bylam dzis prywatnie na wizycie, bo ostatnio dziwnie bolal mnie brzuch. Widzialam mojego malego orzeszka[emoji3] ciaza wedlug usg starsza o 2 dni i rozwija sie prawidlowo[emoji3] a bole sa od rozciagania macicy.
paulenka91
Morfologia chyba też tylko widzę leukocyty powyżej normy 11.Wyniki bardzo dobre
reklama
MojrAnka
Ja teżJa dzisiaj Leczo