reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

A u mnie wiem że rodzice nie będą zadowoleni [emoji52]Ja w ogóle jestem z takiej rodziny gdzie wielodzietność jest źle widziana, sama jestem jedynaczką i u mnie już jak byłam w drugiej ciąży to było komentowanie , dopiero po urodzeniu wnuka zaczęli się przystosować,a teraz to aż strach się bać . Ale co tam jestem w końcu dorosła i nie musze się przejmować,jedyne to że boję się zbędnego gadania,dlatego chyba będę ukrywać jak najdłużej żeby mieć spokój .
Moja mama też nie będzie zadowolona z ciąży ale z zupełnie innego powodu. To duże obciążenie dla.mojego organizmu i dla niej to będzie zbędne ryzyko. Niezadowolenie będzie wynikało z troski. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi? Jeśli wszystko dobrze się zakończy to z pewnością będzie pękać z duży i rozpieszczac wnuczę. To będzie 7 jej wnuczę a z męża strony 8 [emoji6]

reklama
Moja mama też nie będzie zadowolona z ciąży ale z zupełnie innego powodu. To duże obciążenie dla.mojego organizmu i dla niej to będzie zbędne ryzyko. Niezadowolenie będzie wynikało z troski. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi? Jeśli wszystko dobrze się zakończy to z pewnością będzie pękać z duży i rozpieszczac wnuczę. To będzie 7 jej wnuczę a z męża strony 8 [emoji6]
Jacy by wasi rodzice nie byli to i tak zazdroszczę bo mojemu dzieciątku tylko jedna babcia została. Moi rodzice i tata męża już nie żyją więc przykro że z dziadków tylko teściowa została. A myślę że jak już dzieciątka się urodzą wam to i miłość dziadków się urodzi ;)

Witam,
Ja padam po pracy. Nie dam rady doczytać już wszystkiego. Gratuluję wizyt:-) :)

Alla31, współczuję lekarki, masz rację że szukasz nowej. Masakra że tyle zapłaciłas i tak Cię potraktowala:no:

Ja na razie tylko w pracy powiedzialam. Rodzinie chce powoedziec jak skoncze pierwszy trymestr, ale to nie problem bo mieszkamy daleko od siebie. Moi rodzice ucieszą się z nowego wnusia natomiast teściowie raczej nie. Już nam mówili byśmy na dwójce poprzestali.

Hejo :) dzień piękny, a mi znowu głowę rozsadza...
Co do informowania rodziców, to dla moich to będzie pierwszy wnuk i na pewno beda sie cieszyc, dla teściowej trzeci wnuk i jestem przekonana o tym, że w pierwszej kolejności będzie pocieszać mojego męża :/ Jeśli choć zacznie, to już jej przygadam odpowiednio.

reklama
Hej dziewczyny [emoji3]piękny dzien. Ja wstaję i szykuje się na badania, nie wiem jak ja wytrzymam naczczo!

Do góry