reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

A u mnie wiem że rodzice nie będą zadowoleni [emoji52]Ja w ogóle jestem z takiej rodziny gdzie wielodzietność jest źle widziana, sama jestem jedynaczką i u mnie już jak byłam w drugiej ciąży to było komentowanie , dopiero po urodzeniu wnuka zaczęli się przystosować,a teraz to aż strach się bać . Ale co tam jestem w końcu dorosła i nie musze się przejmować,jedyne to że boję się zbędnego gadania,dlatego chyba będę ukrywać jak najdłużej żeby mieć spokój .
Moja mama też nie będzie zadowolona z ciąży ale z zupełnie innego powodu. To duże obciążenie dla.mojego organizmu i dla niej to będzie zbędne ryzyko. Niezadowolenie będzie wynikało z troski. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi? Jeśli wszystko dobrze się zakończy to z pewnością będzie pękać z duży i rozpieszczac wnuczę. To będzie 7 jej wnuczę a z męża strony 8 [emoji6]

reklama
Moja mama też nie będzie zadowolona z ciąży ale z zupełnie innego powodu. To duże obciążenie dla.mojego organizmu i dla niej to będzie zbędne ryzyko. Niezadowolenie będzie wynikało z troski. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi? Jeśli wszystko dobrze się zakończy to z pewnością będzie pękać z duży i rozpieszczac wnuczę. To będzie 7 jej wnuczę a z męża strony 8 [emoji6]
Jacy by wasi rodzice nie byli to i tak zazdroszczę bo mojemu dzieciątku tylko jedna babcia została. Moi rodzice i tata męża już nie żyją więc przykro że z dziadków tylko teściowa została. A myślę że jak już dzieciątka się urodzą wam to i miłość dziadków się urodzi ;)

Witam,
Ja padam po pracy. Nie dam rady doczytać już wszystkiego. Gratuluję wizyt:-) :)

Alla31, współczuję lekarki, masz rację że szukasz nowej. Masakra że tyle zapłaciłas i tak Cię potraktowala:no:

Ja na razie tylko w pracy powiedzialam. Rodzinie chce powoedziec jak skoncze pierwszy trymestr, ale to nie problem bo mieszkamy daleko od siebie. Moi rodzice ucieszą się z nowego wnusia natomiast teściowie raczej nie. Już nam mówili byśmy na dwójce poprzestali.

Hejo :) dzień piękny, a mi znowu głowę rozsadza...
Co do informowania rodziców, to dla moich to będzie pierwszy wnuk i na pewno beda sie cieszyc, dla teściowej trzeci wnuk i jestem przekonana o tym, że w pierwszej kolejności będzie pocieszać mojego męża :/ Jeśli choć zacznie, to już jej przygadam odpowiednio.

reklama
Hej dziewczyny [emoji3]piękny dzien. Ja wstaję i szykuje się na badania, nie wiem jak ja wytrzymam naczczo!

Do góry