Moja mama też nie będzie zadowolona z ciąży ale z zupełnie innego powodu. To duże obciążenie dla.mojego organizmu i dla niej to będzie zbędne ryzyko. Niezadowolenie będzie wynikało z troski. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi? Jeśli wszystko dobrze się zakończy to z pewnością będzie pękać z duży i rozpieszczac wnuczę. To będzie 7 jej wnuczę a z męża strony 8 [emoji6]A u mnie wiem że rodzice nie będą zadowoleni [emoji52]Ja w ogóle jestem z takiej rodziny gdzie wielodzietność jest źle widziana, sama jestem jedynaczką i u mnie już jak byłam w drugiej ciąży to było komentowanie , dopiero po urodzeniu wnuka zaczęli się przystosować,a teraz to aż strach się bać . Ale co tam jestem w końcu dorosła i nie musze się przejmować,jedyne to że boję się zbędnego gadania,dlatego chyba będę ukrywać jak najdłużej żeby mieć spokój .
reklama
Kokoszka356
Fanka BB :)
Jacy by wasi rodzice nie byli to i tak zazdroszczę bo mojemu dzieciątku tylko jedna babcia została. Moi rodzice i tata męża już nie żyją więc przykro że z dziadków tylko teściowa została. A myślę że jak już dzieciątka się urodzą wam to i miłość dziadków się urodziMoja mama też nie będzie zadowolona z ciąży ale z zupełnie innego powodu. To duże obciążenie dla.mojego organizmu i dla niej to będzie zbędne ryzyko. Niezadowolenie będzie wynikało z troski. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi? Jeśli wszystko dobrze się zakończy to z pewnością będzie pękać z duży i rozpieszczac wnuczę. To będzie 7 jej wnuczę a z męża strony 8 [emoji6]
tygryskowa
Witam,
Ja padam po pracy. Nie dam rady doczytać już wszystkiego. Gratuluję wizyt
Alla31, współczuję lekarki, masz rację że szukasz nowej. Masakra że tyle zapłaciłas i tak Cię potraktowala
Ja na razie tylko w pracy powiedzialam. Rodzinie chce powoedziec jak skoncze pierwszy trymestr, ale to nie problem bo mieszkamy daleko od siebie. Moi rodzice ucieszą się z nowego wnusia natomiast teściowie raczej nie. Już nam mówili byśmy na dwójce poprzestali.
Ja padam po pracy. Nie dam rady doczytać już wszystkiego. Gratuluję wizyt
Alla31, współczuję lekarki, masz rację że szukasz nowej. Masakra że tyle zapłaciłas i tak Cię potraktowala
Ja na razie tylko w pracy powiedzialam. Rodzinie chce powoedziec jak skoncze pierwszy trymestr, ale to nie problem bo mieszkamy daleko od siebie. Moi rodzice ucieszą się z nowego wnusia natomiast teściowie raczej nie. Już nam mówili byśmy na dwójce poprzestali.
Michalina2018
Dzień dobry dziewczynkidziś zapowiada sie kolejny piękny dzień-letnia pogoda nie odpuszcza w Szczecinieszykuje sie do pracy i życze udanego dnia
Michalina2018
Trzymam kciuki za pomyślna wizyteDzień Dobry , ja za niedługo lecę do lekarza na NFZ aż mnie ciekawość zżera co tam mnie czeka A potem do pracy ... naszczescie już piątek ..piąteczek [emoji6]
Hejo dzień piękny, a mi znowu głowę rozsadza...
Co do informowania rodziców, to dla moich to będzie pierwszy wnuk i na pewno beda sie cieszyc, dla teściowej trzeci wnuk i jestem przekonana o tym, że w pierwszej kolejności będzie pocieszać mojego męża :/ Jeśli choć zacznie, to już jej przygadam odpowiednio.
Co do informowania rodziców, to dla moich to będzie pierwszy wnuk i na pewno beda sie cieszyc, dla teściowej trzeci wnuk i jestem przekonana o tym, że w pierwszej kolejności będzie pocieszać mojego męża :/ Jeśli choć zacznie, to już jej przygadam odpowiednio.
reklama
paulenka91
Hej dziewczyny [emoji3]piękny dzien. Ja wstaję i szykuje się na badania, nie wiem jak ja wytrzymam naczczo!