reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny jak tam samopoczucie dziś?jak objawy?mnie pokluwa brzuch cos, ale zauważyłam że głównie to po pracy jak jestem zmęczona.

reklama
Z objawów to u mnie w koncu pojawił się ten mleczny śluz o którym tyle mowilyscie :) i pierwszy raz poczulam dzis, ze mnie mdli- w biedronce przy wybieraniu pierogów :D

Z objawów to u mnie w koncu pojawił się ten mleczny śluz o którym tyle mowilyscie :) i pierwszy raz poczulam dzis, ze mnie mdli- w biedronce przy wybieraniu pierogów :D
Ja dziś nawet spoko z mdlosciami ale poszłam sobie na stokrotkę i poczułam wszystkie mięsa wędliny pieczywo razem i zaczęło mnie rzucać[emoji23]

Dziewczyny jak tam samopoczucie dziś?jak objawy?mnie pokluwa brzuch cos, ale zauważyłam że głównie to po pracy jak jestem zmęczona.
Co do objawów to pojawiły sie lekkie mdłości,na szczęście nie sa bardzo uciążliwe,wrażliwe sutki ale albo wydaje mi sie ze mniej albo sie juz przyzwyczailam,no i to co najbardziej odczuwam to senność i znużenie po 12.00;)
Mowilyscie juz o ciąży komuś(z wyłączeniem sprawcy ciąży i dzieci)?

Co do objawów to pojawiły sie lekkie mdłości,na szczęście nie sa bardzo uciążliwe,wrażliwe sutki ale albo wydaje mi sie ze mniej albo sie juz przyzwyczailam,no i to co najbardziej odczuwam to senność i znużenie po 12.00;)
U mnie dzieci nawet nie wiedzą..wie tylko sprawcą i moja przyjaciółka ,która też jest w ciąży [emoji4] Powoli czaje się żeby powiedzieć w pracy .

U mnie tez tylko najblizsze przyjaciółki i siostra. Tak myslimy czy nie powiedziec mamom/rodzicom w sobote na Dzień Matki [emoji4]

powiedziałam tylko sprawcy. Dzieci jeszcze nie wiedzą

reklama
Do góry