reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ale Wy jesteście ranne ptaszki. Mi się nie chce wstawać ale cóż - czas się szykować do pracy. Życzę samych pozytywnych wizyt a pozostałym Paniom przyjemnego dnia :-)

reklama
Witam wszystkie Stycznióweczki :happy2: życzę miłego dnia, mało pracy i przede wszystkim udanych wizyt lekarskich :wink: trzymam kciuki ✊✊

U mnie wszyscy cieszą się z mojej ciąży jak nie wiem :) staraliśmy się od 2 lat o maluszka, wszyscy już czekali kiedy ja zostanę mamą. Mam 6 starszych braci ja jestem najmłodszą i jedyną dziewczyną, oni już wszyscy mają dzieci tylko ja zostałam :) dla moich rodziców będzie to już 11 wnuk a dla moich teściów 1 więc radość ogromna

Ja już po wizycie na NFZ i odziwo jestem bardzo zadowolona [emoji6]lekarz bardzo miły , rozmowny, miałam wywiad z położna , założono mi kartę ciąży [emoji7] i nawet dostałam dwie torby gadżetów! Haha plus sporo skierowan na badania . Minus - oczywiście na USG trzeba się zapisać i mam na 29 czerwca dopiero ,ale lekarz mnie zbadał i powiedzial że macica na 7 tyg ciąży, wszystko pięknie ,ładnie ..nie no po wczorajszym jestem mile zaskoczona.

reklama
Do góry