reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Ja to jeszcze się spać nie położyłam ha ha, no ale dziś ostatnia nocka i weekend
Oj tak....Ja też od 6 na nogach. Zaraz zbieram się na wizytę u lekarzaStelka oj pospaloby się ,ale cóż nie ma wyboru ..[emoji6]
paulenka91
Ja to o 21 zasypiam także 7 to już akurat na wstanie[emoji3]
Kokoszka356
Witam wszystkie Stycznióweczki życzę miłego dnia, mało pracy i przede wszystkim udanych wizyt lekarskich trzymam kciuki
U mnie wszyscy cieszą się z mojej ciąży jak nie wiem staraliśmy się od 2 lat o maluszka, wszyscy już czekali kiedy ja zostanę mamą. Mam 6 starszych braci ja jestem najmłodszą i jedyną dziewczyną, oni już wszyscy mają dzieci tylko ja zostałam dla moich rodziców będzie to już 11 wnuk a dla moich teściów 1 więc radość ogromna
alla31
Ja już po wizycie na NFZ i odziwo jestem bardzo zadowolona [emoji6]lekarz bardzo miły , rozmowny, miałam wywiad z położna , założono mi kartę ciąży [emoji7] i nawet dostałam dwie torby gadżetów! Haha plus sporo skierowan na badania . Minus - oczywiście na USG trzeba się zapisać i mam na 29 czerwca dopiero ,ale lekarz mnie zbadał i powiedzial że macica na 7 tyg ciąży, wszystko pięknie ,ładnie ..nie no po wczorajszym jestem mile zaskoczona.
Artemida90
Dziewczyny udało mi się zdobyc skierowanie na hcg [emoji4] czekam w labo. W tym lekarz mnie zaskoczył bo od razu kazał zwiększyć euthyrox z 50 do 62,5. Trzymajcie kciuki [emoji7]
reklama
alla31
Tak euthyrox trzeba zwiększyć od razu . Ja z 50 od razu miałam zmianę na 75.Dziewczyny udało mi się zdobyc skierowanie na hcg [emoji4] czekam w labo. W tym lekarz mnie zaskoczył bo od razu kazał zwiększyć euthyrox z 50 do 62,5. Trzymajcie kciuki [emoji7]