reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Witam jeszcze z łóżka, mam lenia i nie chce mi sie wstac [emoji4] musze zrobic ciasto, obiad a pozniej do pracy na 12. Pociesza mnie to ze jutro ostatni dzien [emoji4]
Milego dnia [emoji8]

reklama
Dziewczyny moja beta z wczoraj to 17248 wychodzi przyrost 71% z tym, że porównalam do wyniku z 16.05 czy powinnam jutro powtórzyć i dopiero to będzie miarodajne?? Mam ochotę lecieć dzis do ginekologa !

Dziewczyny moja beta z wczoraj to 17248 wychodzi przyrost 71% z tym, że porównalam do wyniku z 16.05 czy powinnam jutro powtórzyć i dopiero to będzie miarodajne?? Mam ochotę lecieć dzis do ginekologa !
A co pokazuje kalkulator, ze ok? Bo chyba min 66% powinno byc wiec jest gitara.

@Artemida90 czekamy na wieści :)
Ja sie dzis fatalnie czuje. Jest mi duszno, głowa boli, słabo, najchętniej bym się położyła i nie wstawala

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Ja standardowo od rana na nogach, ale dziś jakby więcej energii. Obiady już ugotowałam na najbliższe dni, będzie spokój przez weekend.

U mnie już też wszyscy wiedzą, poza teściową. Jeste chwilowo w innym mieście i nie chcemy jej mówić przez telefon. Może zachwycona nie będzie, ale na pewno głośno tego nie skomentuje. W sumie nie wiem czego się spodziewać. Sama urodziła mojego męża w tym wieku, w którym jestem ja. To będzie jej 7 wnuk, ale ma już też prawnuki :) Moi rodzice się ucieszyli i ogólnie bliskie mi osoby. A dziś dowiedziałam się, że moja przyjaciółka też jest w ciąży :D też się starali. Termin ma chyba na 20 stycznia. Zaraz wsiadam na rower i jadę do mamy na ploty i kawę ;)
Życzę miłego dzionka i udanych wizyt.

Do góry