reklama
reqiem
Fanka BB :)
Suuuuper! Czekamy [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny udało mi się zdobyc skierowanie na hcg [emoji4] czekam w labo. W tym lekarz mnie zaskoczył bo od razu kazał zwiększyć euthyrox z 50 do 62,5. Trzymajcie kciuki [emoji7]
reqiem
A co pokazuje kalkulator, ze ok? Bo chyba min 66% powinno byc wiec jest gitara.Dziewczyny moja beta z wczoraj to 17248 wychodzi przyrost 71% z tym, że porównalam do wyniku z 16.05 czy powinnam jutro powtórzyć i dopiero to będzie miarodajne?? Mam ochotę lecieć dzis do ginekologa !
Jeden mi pokazuje, że w normie a jeden jakiś dziewczyny przyrost na minusieA co pokazuje kalkulator, ze ok? Bo chyba min 66% powinno byc wiec jest gitara.
@Artemida90 czekamy na wieści
Ja sie dzis fatalnie czuje. Jest mi duszno, głowa boli, słabo, najchętniej bym się położyła i nie wstawala
Ja sie dzis fatalnie czuje. Jest mi duszno, głowa boli, słabo, najchętniej bym się położyła i nie wstawala
MojrAnka
Będę w Szczecienie 25 czerwca na badaniach prenatalnych widzę, że mieszkamy obie w zachodniopomorskimDzień dobry dziewczynkidziś zapowiada sie kolejny piękny dzień-letnia pogoda nie odpuszcza w Szczecinieszykuje sie do pracy i życze udanego dnia
reklama
MojrAnka
Cześć Dziewczyny
Ja standardowo od rana na nogach, ale dziś jakby więcej energii. Obiady już ugotowałam na najbliższe dni, będzie spokój przez weekend.
U mnie już też wszyscy wiedzą, poza teściową. Jeste chwilowo w innym mieście i nie chcemy jej mówić przez telefon. Może zachwycona nie będzie, ale na pewno głośno tego nie skomentuje. W sumie nie wiem czego się spodziewać. Sama urodziła mojego męża w tym wieku, w którym jestem ja. To będzie jej 7 wnuk, ale ma już też prawnuki Moi rodzice się ucieszyli i ogólnie bliskie mi osoby. A dziś dowiedziałam się, że moja przyjaciółka też jest w ciąży też się starali. Termin ma chyba na 20 stycznia. Zaraz wsiadam na rower i jadę do mamy na ploty i kawę
Życzę miłego dzionka i udanych wizyt.
Ja standardowo od rana na nogach, ale dziś jakby więcej energii. Obiady już ugotowałam na najbliższe dni, będzie spokój przez weekend.
U mnie już też wszyscy wiedzą, poza teściową. Jeste chwilowo w innym mieście i nie chcemy jej mówić przez telefon. Może zachwycona nie będzie, ale na pewno głośno tego nie skomentuje. W sumie nie wiem czego się spodziewać. Sama urodziła mojego męża w tym wieku, w którym jestem ja. To będzie jej 7 wnuk, ale ma już też prawnuki Moi rodzice się ucieszyli i ogólnie bliskie mi osoby. A dziś dowiedziałam się, że moja przyjaciółka też jest w ciąży też się starali. Termin ma chyba na 20 stycznia. Zaraz wsiadam na rower i jadę do mamy na ploty i kawę
Życzę miłego dzionka i udanych wizyt.