reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny, czy tylko ja mam taki dziwny objaw,że strasznie marznę [emoji52] na dworze gorąco ,a ja chodzę w bluzie cały dzień ,cały czas mi zimno i przebiegają dreszcze, a teraz leżę pod grubą kołdra jak nienormalna. I cały czas gęsią skóra , mam tak już z tydzień. Plus mdłości czuję się jak przy grypie.
Wczoraj to miałam takie dreszcze po pracy, myślałam, że jakaś infekcja mnie bierze i śpię w skarpetach. Dziś już mi trochę cieplej ale o godz 19 czuję się tak jakby już 23 była. Zero energii ale mdłości brak, tylko mi się wszystko odbija.

reklama
Nieee, ojej, a ja myslalam ze to ja wymyslalam i sie nie odzywałam [emoji23][emoji23] nornalnie musze spacw skarpetkach bo nie umiem sie ogrzac. Gdzie kiedys jakby mi ktos powiedzial, ze mam ubrac skarpetki na noc to bym popukała sie w czoło [emoji23] i plus do tego mam mega sucha skore gdzie nigdy nie mialam z tym problemu, a teraz az biała mimo balsamow.

Za to nie mam mdłości i sennosci wiec chyba mniejsze zło [emoji14][emoji14]
Jakbyście opisywały mnie i do tego włosy mi się przetłuszczają bardziej.np dziś umylam i w piątek będą kluchy a nigdy tak nie miałam. Ale dziś niby ciepło a chodzę w bluzie

Nieee, ojej, a ja myslalam ze to ja wymyslalam i sie nie odzywałam [emoji23][emoji23] nornalnie musze spacw skarpetkach bo nie umiem sie ogrzac. Gdzie kiedys jakby mi ktos powiedzial, ze mam ubrac skarpetki na noc to bym popukała sie w czoło [emoji23] i plus do tego mam mega sucha skore gdzie nigdy nie mialam z tym problemu, a teraz az biała mimo balsamow.

Za to nie mam mdłości i sennosci wiec chyba mniejsze zło [emoji14][emoji14]
Ja mam suchość w ustach, normalnie jak kac - suszy,telepie i mdli [emoji23]

Wczoraj to miałam takie dreszcze po pracy, myślałam, że jakaś infekcja mnie bierze i śpię w skarpetach. Dziś już mi trochę cieplej ale o godz 19 czuję się tak jakby już 23 była. Zero energii ale mdłości brak, tylko mi się wszystko odbija.
Odbijanie to też norma [emoji3] ja zalegam pod kołdrą i już patrzę jednym okiem ..

Dziewczyny, czy tylko ja mam taki dziwny objaw,że strasznie marznę [emoji52] na dworze gorąco ,a ja chodzę w bluzie cały dzień ,cały czas mi zimno i przebiegają dreszcze, a teraz leżę pod grubą kołdra jak nienormalna. I cały czas gęsią skóra , mam tak już z tydzień. Plus mdłości czuję się jak przy grypie.
Kurcze dopiero jak o tym powiedziałas to zwrocilam na to uwage :D faktycznie, stale mi zimno, dzis tez w bluzie chodzilam, co chwile tez wskakuje poleżeć pod pierzynka :D
Dobra dziewczyny. Co ma być to będzie. Wierze w objawy i w to ze kropek zostanie ze mną chociaż do 1 usg [emoji7]
No, i to jest prawidłowe podejście ;)

reklama
hej dziewczyny zrobiłam bete wyszla 59 co o tym myslicie ??? w poniedziałek do gina ide zobaczymy co powie trzymajcie kciuki

Do góry