paulenka91
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No najgorzej, ja tez sie schizuje ciągle. Dobrze, że jutro ta wizyta. I ciagle jak ide na toalete to sprawdzam papier jakbym chciala się tam czegos dopatrzec. Masakra, nie umiem sie tego wyzbyc [emoji14][emoji14][emoji14]@alla31 to samo mam... Już bym poszła spać z chęcią. Ale chyba zrobię sobie frytki tak jakoś mi się chce. Znów poczytałam głupot i się boje
Zaczęłam czytać o pustym jaju płodowym.milion myśli nagle, teraz to jest mi dopiero niedobrze..Czego znów się naczytalas?
Też Ci powiedziała o tych 25 mm tak?Mi też tak lekarka powiedziała,ale jeśli jest ciałko żółte to raczej puste jajo to nie jest . Ja idę jutro ,zobaczymy jak będzie u mnie , też mam mega stresa
TakTeż Ci powiedziała o tych 25 mm tak?
Daj spokój , też to czytałam ...ten internet to tragedia. Cieszę się sie że pierwsze dziecko urodziłam w 2002 r i nie miałam internetu ,nie wiedziałam ze może być cos takiego jak puste jajo. A poronienia to myślałam że tylko na filmach .Zaczęłam czytać o pustym jaju płodowym.milion myśli nagle, teraz to jest mi dopiero niedobrze..
No właśnie.. Takze nikłe szanse
Moni czytałam też że tego jaja nie da się tak dokładnie zmierzyć, zależy od której strony jest mierzone itp. Nie miej jeszcze czarnych myśliNo właśnie.. Takze nikłe szanse