reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Daj spokój , też to czytałam ...ten internet to tragedia. Cieszę się sie że pierwsze dziecko urodziłam w 2002 r i nie miałam internetu ,nie wiedziałam ze może być cos takiego jak puste jajo. A poronienia to myślałam że tylko na filmach .
Też bym wolała nie mieć dostępu do internetu. Chyba zglupieje w końcu.ale jak tak myślę że jak coś by poszło nie tak zalame się,już tak się zaczęłam cieszyc

reklama
Moni czytałam też że tego jaja nie da się tak dokładnie zmierzyć, zależy od której strony jest mierzone itp. Nie miej jeszcze czarnych myśli
Dziwi mnie tylko, że od zeszłego czwartku gdzie pęcherzyk był 8,9 mm a teraz niby 24 i gin nie mówiła ,że jest nie tak tylko kazała dopiero na tą wizytę 7,06 przyjść

Dziwi mnie tylko, że od zeszłego czwartku gdzie pęcherzyk był 8,9 mm a teraz niby 24 i gin nie mówiła ,że jest nie tak tylko kazała dopiero na tą wizytę 7,06 przyjść
Mysle ze ginka by Ci cos powiedziala jakby uważała, ze cos moze byc nie tak. Zrob ta bete moze dla spokoji skoro o niwj wspomniała?

Mysle ze ginka by Ci cos powiedziala jakby uważała, ze cos moze byc nie tak. Zrob ta bete moze dla spokoji skoro o niwj wspomniała?
Zrobię w przyszłym tyg ,bo musiałabym robić jutro i w sob a w pt wyjeżdżam na weekend, chyba, że zrobię jutro i porównam do tej z zeszłego tygodnia? Nie wiem czy to bd miarodajne

Dziewczyny, czy tylko ja mam taki dziwny objaw,że strasznie marznę [emoji52] na dworze gorąco ,a ja chodzę w bluzie cały dzień ,cały czas mi zimno i przebiegają dreszcze, a teraz leżę pod grubą kołdra jak nienormalna. I cały czas gęsią skóra , mam tak już z tydzień. Plus mdłości czuję się jak przy grypie.

reklama
Dziewczyny, czy tylko ja mam taki dziwny objaw,że strasznie marznę [emoji52] na dworze gorąco ,a ja chodzę w bluzie cały dzień ,cały czas mi zimno i przebiegają dreszcze, a teraz leżę pod grubą kołdra jak nienormalna. I cały czas gęsią skóra , mam tak już z tydzień. Plus mdłości czuję się jak przy grypie.
Nieee, ojej, a ja myslalam ze to ja wymyslalam i sie nie odzywałam [emoji23][emoji23] nornalnie musze spacw skarpetkach bo nie umiem sie ogrzac. Gdzie kiedys jakby mi ktos powiedzial, ze mam ubrac skarpetki na noc to bym popukała sie w czoło [emoji23] i plus do tego mam mega sucha skore gdzie nigdy nie mialam z tym problemu, a teraz az biała mimo balsamow.

Za to nie mam mdłości i sennosci wiec chyba mniejsze zło [emoji14][emoji14]

Do góry