reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

hej dziewczyny zrobiłam bete wyszla 59 co o tym myslicie ??? w poniedziałek do gina ide zobaczymy co powie trzymajcie kciuki
Jest ciąża[emoji3]ale moim zdaniem za wcześnie w poniedziałek ja tak pognałam przy becie 500i nic nie było widać i już schiza że ciąża pozamaciczna[emoji3]

reklama
33216315_1650804081633694_5641051712044138496_n.jpg

Jesteśmy po wizycie :) rosnę i mam się dobrze :)

Załączniki

• 33216315_1650804081633694_5641051712044138496_n.jpg
    33216315_1650804081633694_5641051712044138496_n.jpg
    842,3 KB · Wyświetleń: 138
Dziewczyny, czy tylko ja mam taki dziwny objaw,że strasznie marznę [emoji52] na dworze gorąco ,a ja chodzę w bluzie cały dzień ,cały czas mi zimno i przebiegają dreszcze, a teraz leżę pod grubą kołdra jak nienormalna. I cały czas gęsią skóra , mam tak już z tydzień. Plus mdłości czuję się jak przy grypie.
Mam to samo :/ Na dworze, w słońcu, jest okej, ale w domu trzy warstwy na sobie i szału nie ma...

Nieee, ojej, a ja myslalam ze to ja wymyslalam i sie nie odzywałam [emoji23][emoji23] nornalnie musze spacw skarpetkach bo nie umiem sie ogrzac. Gdzie kiedys jakby mi ktos powiedzial, ze mam ubrac skarpetki na noc to bym popukała sie w czoło [emoji23] i plus do tego mam mega sucha skore gdzie nigdy nie mialam z tym problemu, a teraz az biała mimo balsamow.

Za to nie mam mdłości i sennosci wiec chyba mniejsze zło [emoji14][emoji14]
Ze skórą miałam zawsze problem.
Za to teraz stale chce mi się pić, najlepiej wodę gazowaną.

reklama
Do góry