reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Eee ja to się nawet jeszcze nie zapisałam na wizytę Ups;) ale wydaje mi się ze jeszcze minimum ze dwa tygodnie do wizyty powinnam poczekać. W pierwszej ciąży byłam w 6-7tyg i kazała mi przyjść za tydzień do potwierdzenia.
Mi chwilowo wszystkie bóle przeszły. Nowych dolegliwości brak także chwila spokoju.

reklama
Ze skórą miałam zawsze problem.
Za to teraz stale chce mi się pić, najlepiej wodę gazowaną.
Mi tez chce się pić cały czas i głównie pije wodę. Kawy nie mogę, cole czasem wypije jak mi niedobrze jest i dziś kupiłam sok pomarańczowy żeby samej wody ciągle nie pić .

A też macie tak jakby wam tchu brakowało? Teraz np leżę sobie kukturalnie i iddycham tak jakby się nagle zmniejszyła objętość tlenu w powietrzu :D

reklama
Do góry