Karolka2604
Fanka BB :)
Synek ma A Rh+Ja też będę miała zastrzyk [emoji5]a pierwszy synek jaka jaką miał grupę krwi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Synek ma A Rh+Ja też będę miała zastrzyk [emoji5]a pierwszy synek jaka jaką miał grupę krwi?
No właśnie nawet jak się dużo nie wypije to i tak trzeba latać [emoji23] a mój mąż to się ze mnie śmieje bo jak mamy gdzieś jechać to moje pierwsze pytanie brzmi "A będą tam toalety?" [emoji23][emoji23][emoji23] w niedziele jedziemy na 3 auta na wycieczkę z rodziną i mąż już wszystkim powiedział że ja nawet nie zapytałam co tam będzie co zobaczymy tylko zapytałam czy będzie gdzie zrobić siusiu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] niestety ale jak gdzieś jedziemy to toaleta jest dla mnie priorytetem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]U mnie to samo, też z jednej strony chcieliśmy dziewczynkę. A z drugiej strony chłopak to i mamy część rzeczy, doświadczenie, chłopięcy wózek no i wydaje mi się, że łatwiej z chłopakiem. Mój też leży do dołu nogami, nic nie pijąc i tak muszę często do łazienki latać [emoji846]
No ja ostatnio musiałam iść gdzieś za śmietnik na siusiu, bo nie mogłam wytrzymać. Straszne to jest [emoji16]No właśnie nawet jak się dużo nie wypije to i tak trzeba latać [emoji23] a mój mąż to się ze mnie śmieje bo jak mamy gdzieś jechać to moje pierwsze pytanie brzmi "A będą tam toalety?" [emoji23][emoji23][emoji23] w niedziele jedziemy na 3 auta na wycieczkę z rodziną i mąż już wszystkim powiedział że ja nawet nie zapytałam co tam będzie co zobaczymy tylko zapytałam czy będzie gdzie zrobić siusiu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] niestety ale jak gdzieś jedziemy to toaleta jest dla mnie priorytetem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie też córcia ma plusa po tacie i dlatego zastrzyk ,Synek ma A Rh+
Hehe dlaczego łatwiej z chłopczykiem ?zebysmy miały parki (w sensie sin i córcia )to nasi mężowie musieliby zmienić naboje ja się do mojego właśnie śmiałam że chciał synka a naboi nie zmieniłU mnie to samo, też z jednej strony chcieliśmy dziewczynkę. A z drugiej strony chłopak to i mamy część rzeczy, doświadczenie, chłopięcy wózek no i wydaje mi się, że łatwiej z chłopakiem. Mój też leży do dołu nogami, nic nie pijąc i tak muszę często do łazienki latać [emoji846]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] heheheHehe dlaczego łatwiej z chłopczykiem ?[emoji5]zebysmy miały parki (w sensie sin i córcia )to nasi mężowie musieliby zmienić naboje ja się do mojego właśnie śmiałam że chciał synka a naboi nie zmienił [emoji5]
A wczoraj powiedziałam mężowi ze trzeciego podejścia nie będzie 2 mi wystarczy [emoji4]Tak mi się wydaje, mam już jakieś doświadczenie, mam nadzieję, że ze starszym bratem się dogadają, w końcu różnica wieku nie będzie duża. Poza tym jakoś tak myślę, że później chłopcy są mniej problemowi [emoji16]
Ale jak jednak zdecydujemy się na trzecie dziecko to mam nadzieję, że uda się strzelić w dziewczynkę [emoji3]
No ja ostatnio musiałam iść gdzieś za śmietnik na siusiu, bo nie mogłam wytrzymać. Straszne to jest [emoji16]