reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Hej dziewczyny my dzisiaj byliśmy na połówkowym i będziemy mieli drugiego synka, nici z córci [emoji6] synek zadowolony bo będzie braciszek [emoji4] ma 373g i wszystko jest dobrze a to najważniejsze [emoji4] łożysko się przesunęło szyjka 3.80cm wiec tez dobrze, ogólnie jesteśmy spokojni [emoji4]
Reqiem ogromne gratulacje [emoji4]
Gratuluję syneczka[emoji6][emoji8]który masz tydzień?

reklama
Hej dziewczyny my dzisiaj byliśmy na połówkowym i będziemy mieli drugiego synka, nici z córci [emoji6] synek zadowolony bo będzie braciszek [emoji4] ma 373g i wszystko jest dobrze a to najważniejsze [emoji4] łożysko się przesunęło szyjka 3.80cm wiec tez dobrze, ogólnie jesteśmy spokojni [emoji4]
Gratuluję syna [emoji7]

Gratuluję

I super , gratulujemy ☺️to już będziesz spokojniejsza ;)

Dziękuję i wzajemnie kochana [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Razem z mężem marzyła nam się córeczka ale z drugiej strony są plusy tego ze będzie drugi syn bo mam dużo ubranek po starszym, nie trzeba będzie chlopiecego pokoiku dzielić na pół i malować na różowo [emoji23] bo syn mówił ze jak będzie siostra to trzeba by było pokój podzielić na pół [emoji23][emoji23][emoji23] z chłopcem mam już doświadczenie [emoji4] w sumie same plusy [emoji4] a najważniejsze że maluszek mimo moich przebojów od początku z odklejajacym się lozyskiem, krwiakami. ....łożysko pracuje jak należy i dostarcza maluszkowi wszystko jak trzeba. Nie ma żadnych wad rozwojowych a to najważniejsze tylko zalecił mi kolejne usg w 30 tc i przyjęcie między 28 a 34 tc immunoglobine bo miałam częste plamienia i krwiaki a ze mam grupę krwi 0 Rh- to są wskazana do zastrzyku przed porodem tylko na receptę to koszt ok 400 zł nie ukrywam że to dużo przy moich zarobkach.
I Pawełek jest nóżkami do dołu tak jak myślałam bo tak mi daje po pecherzu momentami ze szok [emoji4][emoji23]

reklama
Razem z mężem marzyła nam się córeczka ale z drugiej strony są plusy tego ze będzie drugi syn bo mam dużo ubranek po starszym, nie trzeba będzie chlopiecego pokoiku dzielić na pół i malować na różowo [emoji23] bo syn mówił ze jak będzie siostra to trzeba by było pokój podzielić na pół [emoji23][emoji23][emoji23] z chłopcem mam już doświadczenie [emoji4] w sumie same plusy [emoji4] a najważniejsze że maluszek mimo moich przebojów od początku z odklejajacym się lozyskiem, krwiakami. ....łożysko pracuje jak należy i dostarcza maluszkowi wszystko jak trzeba. Nie ma żadnych wad rozwojowych a to najważniejsze tylko zalecił mi kolejne usg w 30 tc i przyjęcie między 28 a 34 tc immunoglobine bo miałam częste plamienia i krwiaki a ze mam grupę krwi 0 Rh- to są wskazana do zastrzyku przed porodem tylko na receptę to koszt ok 400 zł nie ukrywam że to dużo przy moich zarobkach.
I Pawełek jest nóżkami do dołu tak jak myślałam bo tak mi daje po pecherzu momentami ze szok [emoji4][emoji23]
U mnie to samo, też z jednej strony chcieliśmy dziewczynkę. A z drugiej strony chłopak to i mamy część rzeczy, doświadczenie, chłopięcy wózek no i wydaje mi się, że łatwiej z chłopakiem. Mój też leży do dołu nogami, nic nie pijąc i tak muszę często do łazienki latać [emoji846]

Do góry