reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

A ja podobnego coś do @reqiem robię. Tzn frytki na to pierś z kurczaka w kostkę na to pekińska pomidor ogórek i jakieś warzywa jak to woli coś innego i na to sos czosnkowy.taki kebab na frytkach domowy[emoji6]jak wczoraj zjadłam o 15 to wieczorem tylko jogurt i spać.[emoji6]a jutro to już gulasz zrobię z kaszą.cos normalnego trzeba[emoji6]
Ja już zaczyn myślec co bede na l4 gotować [emoji16] kulinarne spełnienie bedzie [emoji16] podsyłajcie pomysły dziewczyny!
Ja zawsze jak pytam M. co by zjadl to mowi "obojetnie, co zrobisz to zjem" i gadaj z takim, sama musze główkować [emoji14]

reklama
Ja już zaczyn myślec co bede na l4 gotować
emoji16.png
kulinarne spełnienie bedzie
emoji16.png
podsyłajcie pomysły dziewczyny!
Ja zawsze jak pytam M. co by zjadl to mowi "obojetnie, co zrobisz to zjem" i gadaj z takim, sama musze główkować
emoji14.png

Hehe to taki masz pomysl jak moja siostra, będąc w ciazy jeszcze dwa miesiące temu realizowala się kulinarnie:-D codziennie a to ciasto a to chałka, chlebuś i na obiad też coś ciekawego :)teraz przy małym już troszkę mniej czasu to troszke przystopowala;)

Ja już zaczyn myślec co bede na l4 gotować [emoji16] kulinarne spełnienie bedzie [emoji16] podsyłajcie pomysły dziewczyny!
Ja zawsze jak pytam M. co by zjadl to mowi "obojetnie, co zrobisz to zjem" i gadaj z takim, sama musze główkować [emoji14]
Jak nie mam weny to kupuje zwykle bagiety,duszę pieczarki i na rozkrojone bagiety i ser i na chwilę do piekarnika i gotowe[emoji16]
Aa mój mąż to samo mowi,[emoji23] a i będę chleb piec ogólnie,pyszny domowy i szybki[emoji6]

A ja podobnego coś do @reqiem robię. Tzn frytki na to pierś z kurczaka w kostkę na to pekińska pomidor ogórek i jakieś warzywa jak to woli coś innego i na to sos czosnkowy.taki kebab na frytkach domowy[emoji6]jak wczoraj zjadłam o 15 to wieczorem tylko jogurt i spać.[emoji6]a jutro to już gulasz zrobię z kaszą.cos normalnego trzeba[emoji6]
Nie wiem czy to normalne ale u mnie ciasto z bitą śmietaną na obiad od tygodnia [emoji6] bardziej kwaśne niż słodkie[emoji6]

reklama
Do góry