magda.lena91
Fanka BB :)
A więc tak, jeżeli kogoś interesuje jakaś pieczeń, szynka czy boczek czy cokolwiek innego. To nasz przepis mniej więcej jest taki, że nacieramy mięso mieszanka przypraw, różnych, wedle uznania, na pewno czosnku dajemy dużo w ząbkach, bo lubimy. Stoi to mniej więcej dobę lub dwie w lodówce. Potem mój Bartek mówi, że zawszę delikatnie smaży na patelni, że wtedy jest soczyste. Raz z jednej raz z drugiej strony chwilę. Potem w folię aluminiową i do piekarnika na 180 stopni około godzinę.
Dla mnie bobas, dziś wyszła idealnie [emoji16]a jutro albo pojutrze robimy ten ala gryros [emoji16] już nazwę zapomniałam
Dla mnie bobas, dziś wyszła idealnie [emoji16]a jutro albo pojutrze robimy ten ala gryros [emoji16] już nazwę zapomniałam