Nie jest napisane jakie mleko, ale ten serek niby do sałatek taki płaski z pasteryzowanegoJa to samo. Surowego unikam wszystko dobrze smażę.a feta ta z biedry ?
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Zaraz wam wstawię jakie jadamNie jest napisane jakie mleko, ale ten serek niby do sałatek taki płaski z pasteryzowanego
paulenka91
Nie pamiętam co jest na której ale na jednej jest napisane że mleko ale nie wiadomo jakie. Ja kupuje ser sałatkowy islos z Turka tez w Biedronie on jest z mleka pastryzowanego.
paulenka91
Muszę zwrócić uwagę ale w sumie to z 2 razy jadłam w ciąży.a czemu nie wolno jeść ze względu na toxo?Nie pamiętam co jest na której ale na jednej jest napisane że mleko ale nie wiadomo jakie. Ja kupuje ser sałatkowy islos z Turka tez w Biedronie on jest z mleka pastryzowanego.
Niepasteryzowane mleko może zawierać bakterie ale nie pamiętam jakieMuszę zwrócić uwagę ale w sumie to z 2 razy jadłam w ciąży.a czemu nie wolno jeść ze względu na toxo?
magda.lena91
My dziś pieczemy szynkę [emoji16]
reqiem
Chodzi o bakterie np listerie. które w ciąży są bardzo niebezpieczne.Muszę zwrócić uwagę ale w sumie to z 2 razy jadłam w ciąży.a czemu nie wolno jeść ze względu na toxo?
reklama
Camilla29love
Właśnie przed chwilą obczaiłam w google co to są kapsalony hehe Nawet nie wiedziałam co to takiego [emoji28]Wygląda bardzo smakowicie, czy ty masz jakiś specjalny przepis?Przez to gadanie o jedzeniu aż w brzuchu burczy [emoji23]
Dzisiaj nie robie obiadu tylko sytą kolacje, a mianowicie .. Kapsalony [emoji7][emoji7][emoji7]
Narobiłaś mi smaka [emoji7]