Karolka2604
Fanka BB :)
Dziewczyny pierwszy raz mam zgage [emoji16] w tamtej ciąży nie miałam to pierwszy raz piecze mnie w przełyku polecacie coś? ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wiem że to groszowe sprawy ,ja bym mogła robić co miesiąc tu nie chodzi o pieniądze ...a można zrobić od tak te badania bez skierowania?Ja Wam powiem, że mocz i morfologia to sa mega groszowe sprawy i nawet jak lekarz nie da to dla własnego spokoju lepiej sobie zrobić [emoji4]
Masz założoną książeczkę ciążową, ginekolog to specjalista a więc powinno być 7 dni i łaski nie robią czy wpiszą - tak na logikę :/ . Ew możesz powiedzieć że nie musi być w ciągu 7 dni ale na przykład w ciągu 3 tygodni. Mi mówili też jak dzwoniłam że za 3 tygodnie wizyta ale jak przyszłam i pokazałam potwierdzenie ciąży to miałam w ciągu 7 dni wizytęJa serio, tylko raz miałam. Zobaczymy, może mi teraz da. Wizytę mam 5 września. Tak czy inaczej po tej wizycie już do tej przychodni nie pójdę. Jutro dzwonię i się przepisuje do innej przychodni,ale słyszałam, że tam się długo czeka na pierwszą wizytę więc dlatego jeszcze raz pójdę do starej. Aczkolwiek z racji, że 22 byłam na połówkowych to głowę daje, że USG nie zrobi ale chociaż może skierowania da.
Pewnie ,że tak ,mówisz co chcesz i płaciszJa wiem że to groszowe sprawy ,ja bym mogła robić co miesiąc tu nie chodzi o pieniądze ...a można zrobić od tak te badania bez skierowania?
Dwa razy HIV i WR chyba też .Ja też mialam toxo, HIV, itp., ale widzę w karcie ciąży że np. HIV robi się dwa razy (lub w dwóch terminach). Jestem ciekawa czy mi zleci.
Ja się przenosiłam z przychodni do przychodni na NFZ i czekałam tydzień na wizytę .Ja serio, tylko raz miałam. Zobaczymy, może mi teraz da. Wizytę mam 5 września. Tak czy inaczej po tej wizycie już do tej przychodni nie pójdę. Jutro dzwonię i się przepisuje do innej przychodni,ale słyszałam, że tam się długo czeka na pierwszą wizytę więc dlatego jeszcze raz pójdę do starej. Aczkolwiek z racji, że 22 byłam na połówkowych to głowę daje, że USG nie zrobi ale chociaż może skierowania da.