reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Mi chodzi o cos takiego.
Screenshot_20180822-162819.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180822-162819.jpg
    Screenshot_20180822-162819.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 205
reklama
Przy synku używałam octenisept i szybko się zagoiło;)
Pampersy natomiast najlepsze z Lidla, ostatnio mąż kupił w Tesco i beznadziejne są.
Ja tylko nie wiem co z tym spirytusem [emoji16] dziś rozmawialam z przyjaciółka która urodziła 3 tygodnie temu , ona też ma taką duże przerwę i spore dzieci
..no i dowiedzialam się ,że na pępek oscenisept , a z pieluch podobno najlepsze teraz to są te z Rossmanna Baby dream, więc coś już wiem [emoji6]

Pewnie same sie przekonamy ktore pampersy sa najlepsze dla naszych dzieci [emoji4] moje bratowe używały dady i zadna nie narzekala, dzieciom nic nie bylo [emoji4] za to slyszalam ze te z lidla są bardzo sztywne...

Ostatnia edycja:
To moje pierwsze dziecko to też za bardzo nie wiem hehe:) I wszystko takie małe mi się wydaje. Ja kupię parę sztuk na 56 i resztę to 62 i 68. Kuzynka ostatnio urodziła 56cm i właśnie te ubranka na 56 były za małe. A znów druga urodziła 52cm i te ubranka na 56 były za duże. Także ja kupię od 56 parę sztuk. A gdyby było mniejsze nie wiem koło 50 to najwyżej mąż coś dokupi.

Moje też pierwsze, chyba faktycznie bede kupowała od rozmiaru 62, mniejsze zawsze mozna dokupić, a za małych przecież nie będę ubierała. Tymbardzej, że u mnie w rodzinie zazwyczaj duże dzieci się rodzą

Ja tylko nie wiem co z tym spirytusem [emoji16] dziś rozmawialam z przyjaciółka która urodziła 3 tygodnie temu , ona też ma taką duże przerwę i spore dzieci
..no i dowiedzialam się ,że na pępek oscenisept , a z pieluch podobno najlepsze teraz to są te z Rossmanna Baby dream, więc coś już wiem [emoji6]
Ja stosowalam wylacznie octenisept i ladnie pepek sie zagoil. Polozna powiedziala mi, ze spirytus to stara metoda. Ale roznie mowia :-)

Ja jak coś się trafi to kupuje mąż za granicą A ja też samochodu nie mam bo czuje strach przed jezdzeniem ale mąż mówi że na wiosnę i tak mi kupi żebym była nie zależna jak bejbik się urodzi. Więc jak jestem gdzieś w sklepie i mam okazję to kupuje. Maz jak przyjedzie za trzy tyg to pojedziemy też już trochę pokupywac. Bo nie chce na ostania chwilę wtedy kiedy bd w Polsce mamy dwa zjazdy do wykorzystania we wrześniu i w listopadzie bo w grudniu przyjedzie to swieta i nie chce już tak po sklepach chyba że drobiazgi A w styczniu już porod więc nam zostaly dwa zjazdy męża na zakupy
Ojojjj skądś znam te zjazdy, wyjazdy, także u mnie też większość zakupów będzie na mojej głowie Tylko czekam, aż poznam płeć. Mam nadzieję, że na połówkowych Mój uparciuszek w brzuszku pokaże co ma między nóżkami

reklama
Do góry