reklama
marzenka1810
Fanka BB :)
Przy synku używałam octenisept i szybko się zagoiło
Pampersy natomiast najlepsze z Lidla, ostatnio mąż kupił w Tesco i beznadziejne są.
Pampersy natomiast najlepsze z Lidla, ostatnio mąż kupił w Tesco i beznadziejne są.
Ja tylko nie wiem co z tym spirytusem [emoji16] dziś rozmawialam z przyjaciółka która urodziła 3 tygodnie temu , ona też ma taką duże przerwę i spore dzieci
..no i dowiedzialam się ,że na pępek oscenisept , a z pieluch podobno najlepsze teraz to są te z Rossmanna Baby dream, więc coś już wiem [emoji6]
To moje pierwsze dziecko to też za bardzo nie wiem hehe I wszystko takie małe mi się wydaje. Ja kupię parę sztuk na 56 i resztę to 62 i 68. Kuzynka ostatnio urodziła 56cm i właśnie te ubranka na 56 były za małe. A znów druga urodziła 52cm i te ubranka na 56 były za duże. Także ja kupię od 56 parę sztuk. A gdyby było mniejsze nie wiem koło 50 to najwyżej mąż coś dokupi.
Moje też pierwsze, chyba faktycznie bede kupowała od rozmiaru 62, mniejsze zawsze mozna dokupić, a za małych przecież nie będę ubierała. Tymbardzej, że u mnie w rodzinie zazwyczaj duże dzieci się rodzą
sweetdream09
Ja stosowalam wylacznie octenisept i ladnie pepek sie zagoil. Polozna powiedziala mi, ze spirytus to stara metoda. Ale roznie mowia :-)Ja tylko nie wiem co z tym spirytusem [emoji16] dziś rozmawialam z przyjaciółka która urodziła 3 tygodnie temu , ona też ma taką duże przerwę i spore dzieci
..no i dowiedzialam się ,że na pępek oscenisept , a z pieluch podobno najlepsze teraz to są te z Rossmanna Baby dream, więc coś już wiem [emoji6]
Moczylas pepek czy nie?Ja stosowalam wylacznie octenisept i ladnie pepek sie zagoil. Polozna powiedziala mi, ze spirytus to stara metoda. Ale roznie mowia :-)
Teraz piszą że myc woda z mydłem i osuszyć a kiedyś się nie moczylo
Camilla29love
Dokładnie chodzi mi o te [emoji6]Bambusowe ? O matko ,kocyki bambusowe,pampersy z bambusa [emoji16]
Załączniki
Ojojjj skądś znam te zjazdy, wyjazdy, także u mnie też większość zakupów będzie na mojej głowie Tylko czekam, aż poznam płeć. Mam nadzieję, że na połówkowych Mój uparciuszek w brzuszku pokaże co ma między nóżkamiJa jak coś się trafi to kupuje mąż za granicą A ja też samochodu nie mam bo czuje strach przed jezdzeniem ale mąż mówi że na wiosnę i tak mi kupi żebym była nie zależna jak bejbik się urodzi. Więc jak jestem gdzieś w sklepie i mam okazję to kupuje. Maz jak przyjedzie za trzy tyg to pojedziemy też już trochę pokupywac. Bo nie chce na ostania chwilę wtedy kiedy bd w Polsce mamy dwa zjazdy do wykorzystania we wrześniu i w listopadzie bo w grudniu przyjedzie to swieta i nie chce już tak po sklepach chyba że drobiazgi A w styczniu już porod więc nam zostaly dwa zjazdy męża na zakupy
alla31
No strasznie stara [emoji3] ja ostatnie dziecko urodziłam w 2007 r i jeszcze nie było octemiseptu hehe Ale octenisept wiem ,że dobry jest ,używałam sobie przy anginie np.Ja stosowalam wylacznie octenisept i ladnie pepek sie zagoil. Polozna powiedziala mi, ze spirytus to stara metoda. Ale roznie mowia :-)
reklama
alla31
No właśnie niby zabraniali moczyć,a położne w szpitalu wsadzaly całe dzieci pod kran ( to wyglądało strasznie ) , a teraz podobno nie kąpią dzieci w szpitaluMoczylas pepek czy nie?
Teraz piszą że myc woda z mydłem i osuszyć a kiedyś się nie moczylo
.