reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Mi chodzi o cos takiego.
Screenshot_20180822-162819.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180822-162819.jpg
    Screenshot_20180822-162819.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 200
reklama
Przy synku używałam octenisept i szybko się zagoiło;)
Pampersy natomiast najlepsze z Lidla, ostatnio mąż kupił w Tesco i beznadziejne są.
Ja tylko nie wiem co z tym spirytusem [emoji16] dziś rozmawialam z przyjaciółka która urodziła 3 tygodnie temu , ona też ma taką duże przerwę i spore dzieci
..no i dowiedzialam się ,że na pępek oscenisept , a z pieluch podobno najlepsze teraz to są te z Rossmanna Baby dream, więc coś już wiem [emoji6]

Pewnie same sie przekonamy ktore pampersy sa najlepsze dla naszych dzieci [emoji4] moje bratowe używały dady i zadna nie narzekala, dzieciom nic nie bylo [emoji4] za to slyszalam ze te z lidla są bardzo sztywne...

Ostatnia edycja:
To moje pierwsze dziecko to też za bardzo nie wiem hehe:) I wszystko takie małe mi się wydaje. Ja kupię parę sztuk na 56 i resztę to 62 i 68. Kuzynka ostatnio urodziła 56cm i właśnie te ubranka na 56 były za małe. A znów druga urodziła 52cm i te ubranka na 56 były za duże. Także ja kupię od 56 parę sztuk. A gdyby było mniejsze nie wiem koło 50 to najwyżej mąż coś dokupi.

Moje też pierwsze, chyba faktycznie bede kupowała od rozmiaru 62, mniejsze zawsze mozna dokupić, a za małych przecież nie będę ubierała. Tymbardzej, że u mnie w rodzinie zazwyczaj duże dzieci się rodzą

Ja tylko nie wiem co z tym spirytusem [emoji16] dziś rozmawialam z przyjaciółka która urodziła 3 tygodnie temu , ona też ma taką duże przerwę i spore dzieci
..no i dowiedzialam się ,że na pępek oscenisept , a z pieluch podobno najlepsze teraz to są te z Rossmanna Baby dream, więc coś już wiem [emoji6]
Ja stosowalam wylacznie octenisept i ladnie pepek sie zagoil. Polozna powiedziala mi, ze spirytus to stara metoda. Ale roznie mowia :-)

Ja jak coś się trafi to kupuje mąż za granicą A ja też samochodu nie mam bo czuje strach przed jezdzeniem ale mąż mówi że na wiosnę i tak mi kupi żebym była nie zależna jak bejbik się urodzi. Więc jak jestem gdzieś w sklepie i mam okazję to kupuje. Maz jak przyjedzie za trzy tyg to pojedziemy też już trochę pokupywac. Bo nie chce na ostania chwilę wtedy kiedy bd w Polsce mamy dwa zjazdy do wykorzystania we wrześniu i w listopadzie bo w grudniu przyjedzie to swieta i nie chce już tak po sklepach chyba że drobiazgi A w styczniu już porod więc nam zostaly dwa zjazdy męża na zakupy
Ojojjj skądś znam te zjazdy, wyjazdy, także u mnie też większość zakupów będzie na mojej głowie Tylko czekam, aż poznam płeć. Mam nadzieję, że na połówkowych Mój uparciuszek w brzuszku pokaże co ma między nóżkami

reklama
Do góry