reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja tylko nie wiem co z tym spirytusem [emoji16] dziś rozmawialam z przyjaciółka która urodziła 3 tygodnie temu , ona też ma taką duże przerwę i spore dzieci
..no i dowiedzialam się ,że na pępek oscenisept , a z pieluch podobno najlepsze teraz to są te z Rossmanna Baby dream, więc coś już wiem [emoji6]
A te dada z biedry?

Moja siostra karmiła i płakała, zresztą pokazała mi jak to wygląda i mam teraz uraz ...MojrAnka wspomniała coś o nakładkach formujących z Medeli muszę coś więcej o nich poczytać
Ale są jeszcze akie nakładki na sutki do karmienia nie? Moja przyjaciółka używała bo jej synek nie chciał ssać gołej piersi, a jej nie stawału sutki i nie umiał złapać. i to się tak przyssiewało do sutka i ona jadł jak z butelki. To chyba też chroni przed gryzieniem co?

Ja ich używałam i kiedyś były najlepsze,dla mnie dużo lepsze od pampersa ,który dosyć często nawet uczulał , teraz mi powiedziała że te ma te Dady ,ale wg niej baby dream są lepsze bo coś tam się do dupki nie przykleja,a w dadzie się przykleja [emoji6]
Teraz podobno furore robią jakieś pampersy bambusowe z rossmana [emoji16]

O takie ..mama ginekolog mówiła ,że to jest hit [emoji6]
Screenshot_2018-08-22-16-24-49-105_pl.allegro.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-08-22-16-24-49-105_pl.allegro.jpg
    Screenshot_2018-08-22-16-24-49-105_pl.allegro.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 188
reklama
Do góry