reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Super że masz taką pomocna mamę ,to dużo jak ci ktoś pomoże tak na żywo podpowie ...czytanie w internecie nie zawsze pomaga, często człowiek uczy się na błędach .
Ja też się boję karmienia, boję się tych krwawiących sutków ,moja siostra miała z tym mega problem ..[emoji58]
Ja to samo. Ale cóż przeżyje jakoś a jak nie to pójdzie na butelkę.

reklama
Ja moczyłam w spirytusie i pępki i ładnie odpadały. Co do siusiakow u pierwszego syna nie ruszałam nic i potem były problemy Właśnie i bujalisny się po urologach, przy drugim postawiłam na swoim i od początku powoli ściągaliśmy mu skórkę i do roku wszystko ładnie mu się odkleiło . Wiem ,że różne są szkoły ,ale ja się przekonalam na własnej skórze ..
U nas dwie wizyty u chirurga i smarowanie zalatwily sprawę.
Dobrze że teraz mamy mieć dla odmiany corki[emoji3][emoji3][emoji3]
Mam nadzieję że u mnie się juz nie zmieni, bo u Ciebie to już potwierdzone kilka razy

O super jak masz swój sprzęt to pewnie możesz sama pokombinować i będziesz miała radość i satysfakcję że sama to zrobiłaś ;) tym bardziej że się tym interesowałas super
Tak,największa to chyba radość,już mam w głowie pełno pomysłów ![emoji7]Ale zobaczymy jak to będzie po porodzie ,czy będę miała siłę .Ale jak nie sesja noworodkowa to jeszcze będzie tyle okazji, już się nie mogę doczekać ,znając siebie moje dziecko będzie miało milion zdjęć [emoji28]

U nas dwie wizyty u chirurga i smarowanie zalatwily sprawę.
Dobrze że teraz mamy mieć dla odmiany corki[emoji3][emoji3][emoji3]
Mam nadzieję że u mnie się juz nie zmieni, bo u Ciebie to już potwierdzone kilka razy
No dokładnie, już nie musimy się nad tym zastanowiac ,czy to było dobre czy złe [emoji5] u mnie dziś trzeci raz potwierdził i pokazywał bułeczkę więc też mam nadzieję że już się nie odmieni [emoji6]

No dokładnie, już nie musimy się nad tym zastanowiac ,czy to było dobre czy złe [emoji5] u mnie dziś trzeci raz potwierdził i pokazywał bułeczkę więc też mam nadzieję że już się nie odmieni [emoji6]
Jutro polówkowe więc mam nadzieję że potwierdzi. Ty już po polowkowym, długo trwało?

Ja tylko nie wiem co z tym spirytusem [emoji16] dziś rozmawialam z przyjaciółka która urodziła 3 tygodnie temu , ona też ma taką duże przerwę i spore dzieci
..no i dowiedzialam się ,że na pępek oscenisept , a z pieluch podobno najlepsze teraz to są te z Rossmanna Baby dream, więc coś już wiem [emoji6]

A propos plci. Pytam mojego dwulatka jak urodzi sie dzidzius to jak go nazwiemy? Moj syn odpowiada "Wojtus". A ja dziewczynka? Odpowiedz "Wojtus".
emoji23.png
emoji23.png
Noo dzieci są niesamowite :D Wczoraj była u mnie koleżanka z 4-letnią córcią - typową księżniczką różowa <3 I oglądała zdjęcia z usg bo mam na lodówce i mówi, że wygląda jej na dziewczynkę :D Potem pukała w brzuszek i słuchała i mówi, że to na pewno dziewczynka bo słyszała jak cichutko coś mówi :D Rozczulające to było :D I jak będzie dziewczynka to ma być Emilka i ona będzie przychodzić i się nią opiekować i śpiewać jej kołysanki, a ja pytam, no a jak chłopiec? A ona, że tedy ma być Stasiek :D i będzie przychodzić, ale tylko jak dzidziuś bedzie mały bo duzi chłopcy są dziwni :D
No i obieała, że odda dziewczynce swoje ciuszki i zabawki haha. A jak wisadła do auta to krzyczała na całą ulice : " Ciocia pozdrów wujka i dzidziusia"
Też myślałam nad taką profesjonalną sesją noworodkową,ale mój mąż kręci nosem [emoji57]Ja kiedyś interesowałam się fotografia i mam sprzęt więc może sama się wezmę za taką sesję ,ale poczekamy zobaczymy, jak urodzi się maleńki to wtedy będę myśleć[emoji4]
Ja mojemu pokazałam fotki z takiej sesji i oczy mu zabłysły i stwierdził, że nasz dzidziuś musi taką mieć :D Szególnie, wie wiem jaką mam obsesje na punkcie zdjęc :p Az sie boje co bedzie jak sie urodzi haha

reklama
Do góry