A propos plci. Pytam mojego dwulatka jak urodzi sie dzidzius to jak go nazwiemy? Moj syn odpowiada "Wojtus". A ja dziewczynka? Odpowiedz "Wojtus".
Noo dzieci są niesamowite
Wczoraj była u mnie koleżanka z 4-letnią córcią - typową księżniczką różowa <3 I oglądała zdjęcia z usg bo mam na lodówce i mówi, że wygląda jej na dziewczynkę
Potem pukała w brzuszek i słuchała i mówi, że to na pewno dziewczynka bo słyszała jak cichutko coś mówi
Rozczulające to było
I jak będzie dziewczynka to ma być Emilka i ona będzie przychodzić i się nią opiekować i śpiewać jej kołysanki, a ja pytam, no a jak chłopiec? A ona, że tedy ma być Stasiek
i będzie przychodzić, ale tylko jak dzidziuś bedzie mały bo duzi chłopcy są dziwni
No i obieała, że odda dziewczynce swoje ciuszki i zabawki haha. A jak wisadła do auta to krzyczała na całą ulice : " Ciocia pozdrów wujka i dzidziusia"
Też myślałam nad taką profesjonalną sesją noworodkową,ale mój mąż kręci nosem [emoji57]Ja kiedyś interesowałam się fotografia i mam sprzęt więc może sama się wezmę za taką sesję ,ale poczekamy zobaczymy, jak urodzi się maleńki to wtedy będę myśleć[emoji4]
Ja mojemu pokazałam fotki z takiej sesji i oczy mu zabłysły i stwierdził, że nasz dzidziuś musi taką mieć
Szególnie, wie wiem jaką mam obsesje na punkcie zdjęc
Az sie boje co bedzie jak sie urodzi haha