reklama
Camilla29love
Fanka BB :)
Ja mam na odwrót ,odkąd zaczęłam drugi trymestr funkcjonuje normalnie,czuję się świetnie[emoji846]Mi też szybko leci. Niestety, jak dla mnie, drugi trymestr jest przereklamowany. Powinnam wszędzie chodzić z poduszką, bo nigdy nie wiadomo gdzie złapie mnie senność.
Cleopatra_83
Super niespodzianka [emoji16]Kciuki za wszystkie dziewczyny
My dzisiaj mamy dzień sprzątania, czyli głównie sprzątamy pokoje dziewczyn, bo reszta jest czysta [emoji14]
Nie mam pomysłu na obiad, u nas nie jemy nic smażonego, bo mąż ma chory refluks. Ehh chyba jakąś zupkę ugotuję.
Dziewczyny muszę się pochwalić, w niedzielę mam rocznicę ślubu i mąż zabiera mnie do Pragi Wczoraj się dowiedziałam, bo to miała być niespodzianka, ale mąż stwierdził, że pewnie muszę sobie coś dokupić i mi powiedział wcześniej. Wracam dopiero w czwartek Tyle dni bez dzieci, odpocznę za cały rok Wszystko już załatwił, nawet opiekę nad dzieciakami. Boję się trochę tak długiej trasy, ale damy radę
Dziewczyny,a ten test z piciem glukozy to jest taki ciezki?
Walka żeby nie zwymiotować przy piciu, a potem nuuuudy 2h. Każdy ma swój sposób na picie glukozy. Jedne mówią małe łyczki, inne duszkiem. Pij tak jakbyś piła zawiesinę z antybiotyku lub smecte jeśli miałaś tą przyjemność Podobno z połową cytryny pozwalają pić i wtedy lepiej wchodzi. Ja niestety nie mogłam i piłam samą glukozę. Najgorzej potem wysiedzieć w poczekalni, mnie ratował taki stojący wiatrak...
Ja uwielbiam słodkie ale to jest tak słodkie że paradoksalnie nie jest słodkie a już mdłe. Ja starałam się tak łykać żeby po języku się nie rozchodziło tylko od razu do gardła jak czystą.Ja mam obawy,bo nie lubie slodkiego. Jakos dam rade oby tylko nie wymiotowac ☺
Cleopatra_83
Ja jestem w 18 tc i 1 d i też nie czuję jeszcze ruchów [emoji20]Wiem wiem Kamila że już czujesz śledzę wątek A wiem że jesteśmy w tym samym tyg to widzialam że Ty już czujesz. To chyba tylko ja zostalam która nie czuje ruchów
Ja robiłam jeszcze w pierwszym trymestrze ale mi wyszła na czczo przekroczona, to dlatego może wynik był na granicy i lekarz kieruje wcześniej was?To spytaj i wrzuć tutaj bo niby już kierują a wszędzie jest napisane że trzeba później robić
Nie martw się też się nie mogłam doczekać i dopiero w zeszłym tygodniu po cichutku w nocy zaczęłam czuć ruchy a teraz jestem w 19t+2. A to drugie dziecko więc podbno powinnam czuć wcześniej teżJa jestem w 18 tc i 1 d i też nie czuję jeszcze ruchów [emoji20]
Wynik był w normie i to było kilka wizyt temu więc bez związku. Spytam i zobaczymyJa robiłam jeszcze w pierwszym trymestrze ale mi wyszła na czczo przekroczona, to dlatego może wynik był na granicy i lekarz kieruje wcześniej was?
reklama
Karolka2604
Ja jak byłam na tym 6 lat temu to dobrze wspominam smakowało jak bardzo słodka lemoniada cytrynowa siedziałam dwie godziny i do domu [emoji6] to nie takie straszne, właśnie za tydzień się wybieram [emoji2]Dziewczyny,a ten test z piciem glukozy to jest taki ciezki?