reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

reklama
Etna , Martolinka - i inne dziewczyny które chodzą z dzieciakami na basen :)
Ja jeszcze nigdy z Ala nie byłam ale przymierzam się do pójścia do Aqua Parku w Sopocie. Powiedzcie z własnego doświadczenia co trzeba wziąć dla dziecka poza oczywistymi rzeczami (pielucha pływacka, ręczniki, krem itp).
Jak długo maluchy tam wytrzymują bez zmarznięcia ?

Agrafka warto wziąć:
recznik z kapturem , klapki , pieluszke do pływania, zabaweczki, pileuszke terowa do połozenia na przewijak , worki foliowe na mokre ciuchy, cos do zjedzenia (ja biore sloik z owocami). To wszystko co zabieram:tak: my nie mamy rękawków do pływania , ale moze Ali by sie spodobały. Mój dzikus radzi sobie bez wprawiajac ludzi w osłupienie.
Jak długo wytrzyma? Zalezy od dziecka. Woda w brodzikach jest podgrzewana , ale jakis swietny architekt koło baseników dziecieceych wymyślił wlot dzikiej rzeki i czesto wlatuje zimne powietrze. Staram sie unikac przeciagu. Jest tam głosno i niektóre dzieci sie po prostu boja. My na samym basenie jestesmy około 45-60 minut

reklama
odswiezam...

ostatnio bardzo zmienilo sie ignasiowi, budzi sie rano i wola: ćytać!!!!! i leci po ksiazke i czytamy po 50 razy to samo:-D jak tylko konczy sie ksiazka mowi: dalej (czyli od poczatku):cool2: a najlepiej przed snem..rowniez czytamy to samo setki razy a jak mowie juz gasimy swiatlo i spimy, z placzem i lamentem mowi: dalej ćytać:sorry2: jak juz swiatlo zgaszone pada pytanie: baja? i mama rusz a tym koksem:sorry: ma jakies mega parcie na słowo, wasze tez tak maja?

edit:
a! ostatnio u nas kroluje baby einstein (chyba ktos to juz polecal), zwlaszcza o wodzie:)

http://www.youtube.com/watch?v=zsAU6BOR9UQ
http://www.youtube.com/watch?v=svmuMsNlfnw

Ostatnia edycja:
Do góry