reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

reklama
Etna , Martolinka - i inne dziewczyny które chodzą z dzieciakami na basen :)
Ja jeszcze nigdy z Ala nie byłam ale przymierzam się do pójścia do Aqua Parku w Sopocie. Powiedzcie z własnego doświadczenia co trzeba wziąć dla dziecka poza oczywistymi rzeczami (pielucha pływacka, ręczniki, krem itp).
Jak długo maluchy tam wytrzymują bez zmarznięcia ?

Agrafka warto wziąć:
recznik z kapturem , klapki , pieluszke do pływania, zabaweczki, pileuszke terowa do połozenia na przewijak , worki foliowe na mokre ciuchy, cos do zjedzenia (ja biore sloik z owocami). To wszystko co zabieram:tak: my nie mamy rękawków do pływania , ale moze Ali by sie spodobały. Mój dzikus radzi sobie bez wprawiajac ludzi w osłupienie.
Jak długo wytrzyma? Zalezy od dziecka. Woda w brodzikach jest podgrzewana , ale jakis swietny architekt koło baseników dziecieceych wymyślił wlot dzikiej rzeki i czesto wlatuje zimne powietrze. Staram sie unikac przeciagu. Jest tam głosno i niektóre dzieci sie po prostu boja. My na samym basenie jestesmy około 45-60 minut

reklama
odswiezam...

ostatnio bardzo zmienilo sie ignasiowi, budzi sie rano i wola: ćytać!!!!! i leci po ksiazke i czytamy po 50 razy to samo:-D jak tylko konczy sie ksiazka mowi: dalej (czyli od poczatku):cool2: a najlepiej przed snem..rowniez czytamy to samo setki razy a jak mowie juz gasimy swiatlo i spimy, z placzem i lamentem mowi: dalej ćytać:sorry2: jak juz swiatlo zgaszone pada pytanie: baja? i mama rusz a tym koksem:sorry: ma jakies mega parcie na słowo, wasze tez tak maja?

edit:
a! ostatnio u nas kroluje baby einstein (chyba ktos to juz polecal), zwlaszcza o wodzie:)

http://www.youtube.com/watch?v=zsAU6BOR9UQ
http://www.youtube.com/watch?v=svmuMsNlfnw

Ostatnia edycja:
Do góry