reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

Marta ja mam kolejka Błażeja to pierwsza ksiązeczka chyba byla, i Koparkę Jarka, Karetkę Mietka hehehhe nie polecąłysmy z Kilolkiem, i łodkę Jurka i cos tam jeszcze. Były u nas w uzyciu ze 3 msc temu :)

reklama
Babeczki umieci ściągać video z you tube?

czasem przerabiam sobie teledysk na mp3 z youtube przez program który można ściągnąć z sieci więc na filmiki pewnie też jest ,poszukaj sobie w google ;)

Kuba nie przepada za czytaniem woli raczej sam przeglądać książeczki , za to w ciągu dnia puszczam na komputerze rmf baby i tam lecą same piosenki dla dzieci :))
no i namiętnie buduje klockami różne wieże itp ,nad tym siedzimy godzinami

Kira zaskakuje mnie pod tym wzgledem również Antek . Wczesniej nie było mowy o czytaniu książek a teraz z wielka checia słucha , oglada , przynosi ksiazeczki. Oczywiscie wszystko musi byc w tempie ekspresowym;-)
Pisałaś kiedyś , ze mlody uwielbia kopac piłke. Chciałaś go nawet na jakies zajecia zapisac .Udao sie?

nadal kocha "pułę" i kopie jak niejeden 5 latek;) pilki na placu zabaw za chiny nie odda:) chcielismy go zapisac na zajecia pilkarskie dla maluchow, racja, ale jakos o tym zapomnielismy, tata mu wystarcza poki co, ale dzisiaj bylismy na pierwszych zajeciach ogolnorozwojowych koło nas Studio Bambini i ignac swietnie sobie dawal rade i mysle ze to dobra alternatywa na zimowe dni:) kiedys jak probowalismy z nim chodzic na zajecia muzyczne plakal i kazal nam wychodzic;) teraz bylo ok

Moja prawie wcale, do nie dawna ją nie interesowały a teraz to ja po prostu ich nie włączam. Rano lecą do śniadania ale Asię ostatnio interesuje tylko bajka o pszczołach
[video=youtube;q8n7Sv4rjd0]http://www.youtube.com/watch?v=q8n7Sv4rjd0[/video]

Teraz wszędzie jak zobaczy pszczołę to śpiewa piosenkę tytułową, głównie "bzzz bzzz bzz":-D

Julia ogląda tylko swoje dziecięce seriale (głupie jak but swoją drogą), a Asia nic oprócz pszczół.

reklama
Do góry