reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

Marta ja mam kolejka Błażeja to pierwsza ksiązeczka chyba byla, i Koparkę Jarka, Karetkę Mietka hehehhe nie polecąłysmy z Kilolkiem, i łodkę Jurka i cos tam jeszcze. Były u nas w uzyciu ze 3 msc temu :)

reklama
Babeczki umieci ściągać video z you tube?

czasem przerabiam sobie teledysk na mp3 z youtube przez program który można ściągnąć z sieci więc na filmiki pewnie też jest ,poszukaj sobie w google ;)

Kuba nie przepada za czytaniem woli raczej sam przeglądać książeczki , za to w ciągu dnia puszczam na komputerze rmf baby i tam lecą same piosenki dla dzieci :))
no i namiętnie buduje klockami różne wieże itp ,nad tym siedzimy godzinami

Kira zaskakuje mnie pod tym wzgledem również Antek . Wczesniej nie było mowy o czytaniu książek a teraz z wielka checia słucha , oglada , przynosi ksiazeczki. Oczywiscie wszystko musi byc w tempie ekspresowym;-)
Pisałaś kiedyś , ze mlody uwielbia kopac piłke. Chciałaś go nawet na jakies zajecia zapisac .Udao sie?

nadal kocha "pułę" i kopie jak niejeden 5 latek;) pilki na placu zabaw za chiny nie odda:) chcielismy go zapisac na zajecia pilkarskie dla maluchow, racja, ale jakos o tym zapomnielismy, tata mu wystarcza poki co, ale dzisiaj bylismy na pierwszych zajeciach ogolnorozwojowych koło nas Studio Bambini i ignac swietnie sobie dawal rade i mysle ze to dobra alternatywa na zimowe dni:) kiedys jak probowalismy z nim chodzic na zajecia muzyczne plakal i kazal nam wychodzic;) teraz bylo ok

Moja prawie wcale, do nie dawna ją nie interesowały a teraz to ja po prostu ich nie włączam. Rano lecą do śniadania ale Asię ostatnio interesuje tylko bajka o pszczołach
[video=youtube;q8n7Sv4rjd0]http://www.youtube.com/watch?v=q8n7Sv4rjd0[/video]

Teraz wszędzie jak zobaczy pszczołę to śpiewa piosenkę tytułową, głównie "bzzz bzzz bzz":-D

Julia ogląda tylko swoje dziecięce seriale (głupie jak but swoją drogą), a Asia nic oprócz pszczół.

reklama
Do góry