reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grupa wsparcia

sarka, jak ja bym jadła tyle co Ty to bym padła z głodu;-):-)
może rzeczywiście jedz częściej, jak mówią dziewczyny, albo przejdź na inną dietę:tak:
Ja jem mniej, bez chleba (tylko chrupkie pieczywo), bez ziemniaków, ryżu itp, mięso grillowane, duszone, ryby i duzo warzyw. Dziś to jakieś 19 dni odkąd tak się odżywiam i miałam jakieś 6-7 "wpadek" - czyli tłusty czwartek, wizyty gości (słodycze i piwko), chrzciny itp. Mimo to waga spadła z 72,2 do 69,2:szok::szok::szok::-D:-D
więc może zmień dietę, bo męczysz się i przede wszystkim brak efektów jest na pewno załamujący

reklama
Jestem zła- jestem od poniedziałku na diecie- a głupiego 67,9 przeskoczyć nie mogę :( Wchodzę na wagę wieczorem i widzę ooo 68,1 no to jutro po nocy spadnie mi poniżej 68 i co rano wchodzę na wagę i 68,1 lub 68, przez to strasznie ciągnie mnie do fast foodów :(

możliwe że jak mam okres to ta waga stoi?

powiedzcie że tak bo się załamię.

przełom 19/20 marca- rocznica poczęcia Mikołaja :) hehehe a byłam pewna że już po owulce i nici z tego a tu niespodzianka kończy za 3 dni 4 miesiące :)

mamolka mi sie o 300gr ruszyło w dół po wczorajszym obiedzie u teściowej, garści orzechów laskowych i wypitej lamki wina:-D i co lepsze od wczoraj warzywa:) pociesz się że ja nie mogę przekroczyć paskudnej liczby 80! dziś równiutko!

mamolka
podczas @ waga może nawet podskoczyć. Trzeba przeczekać. Pamiętam ja miałam przestoje wagi podczas okresu.
U mnie od wczoraj ciotka i już 0,5 kg więcej.:baffled:

Mamolka zazwyczaj waga idzie do przodu podczas @ - wszystkiemu winien progesteron i zatrzymywanie wody;-) Mnie się zdarzały nawet wahania +4kg :szok: dlatego ja się wtedy nie ważę, nie ma sensu;-)

wrrr, waga 70,1:cool: rozumiem, że weekendowe szaleństwa się odbijaja, ale do tej pory wzrost był o ok 0,5 kg, a tu cały kg w górę:shocked2: oj, nie podoba mi sie to. A poza tym cały czas od wczoraj jestem głodna... a nie mam okresu, więc wrrrr jeszcze raz:wściekła/y:

U mnie znów po winku i gościach spadek, lekki ale jednak:)
chyba b ędę praktykować wieczorną lamokę wina:-D
A @ nadal nie mam:/

Sarka, chyba znalazłaś odpowiednią dla siebie dietę:-D Trzymaj się jej:tak:
W sobotę strasznie za mną słodkie chodziło, bo robiłam tort tiramisu na urodziny chrzesniaka, no i ślina mi ciekła strasznie, więc zrobiłam trufelki :-)

SG209166.jpg

Wczoraj skusiłam się na kawałek torcika:sorry:, no i dzis mamy przestój , ale i tak dobrze, że nie wzrost (bo przekąsiłam jeszcze 2 francuskie z jabłkiem i babeczkę z bita śmietaną:sorry: Rany, jaka wyżerka...mmmmmm:tak:. Kurczę , no nie da się żyć tak zupełnie bez słodyczy....:sorry:

Chyba zacznę korzystać z Waszych dukanowych przepisów, bo ślinka cieknie, jak się je ogląda ;)

Mój organizm odmawia dalszych spadków wagi o 1 kg na tydzień bez wyrzeczeń. Doszedł do wagi sprzed ciąży i się zbuntował. Chyba będę musiała mu jakoś pomóc ;)

reklama
Do góry