reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grupa wsparcia

U mnie po drugiej @ w końcu nadszedł spadek wagi, będąc na diecie zrzuciłam kolejne 2 kg więc obecnie waga pokazuje upragnione 78 kg - upragnione bo baaardzo długo stała na 80 kg i nie chciała ruszyć:/ I nagle skurczył mi się brzuch :D Oczywiście sadełka jeszcze sporo zostało ale nie wyglądam już jak w 6 miesiącu :D Teraz to już tylko 3 miesiąc ;) Nie wiem czy to dzięki 5 dniom ćwiczeń A6W czy drugiej @. Ważne że małymi kroczkami do przodu ;)

reklama
Wiolcia no gratki:-) pewnie- 78 to juz nie 80!!! oby tak dalej....a na jakiejs konkretnie diecie jestes?
ja sie @ doczekac dosłowniw nie moge!!!

A co myslicie o diecie Cambridge? Ja coś mam ochotę spróbować, ale to od maja, bo do Świąt Ducan na pewno, potem ze 3 tyg. ten Cambridge (potrzebuję jakiegoś spektakularnego spadku przed latem:/) a potem nadal ducan:) przy tym systemie nie powinno byc jojo

Ostatnia edycja:
No nareszcie coś ruszyło :) :) Yupi :) :) W poniedziałek skończył mi się okres, wczoraj zaczęłam ekstra pić czerwoną herbatkę- całkiem smaczna :) ( mam taką z dodatkiem cytryny i trawy cytrynowej) a dziś 0,7 mniej :) + abs codziennie

Wiolcia gratki !!!!

Sarka- nie znam tej diety - ale co dieta winna nie pasuje :p }:] heheheh

mamolka fajnie Ci! :)
U mnie w góre znowu:((( juz załamka totalna, bo naprawdę nie ma po czym.....

sarka- no to zmień dietę od dziś i już- albo poczekaj na okres i dopiero po okresie spróbuj przejść na dietę- ta druga opcja wydaje mi się najrozsądniejsza

alboo-- jedź wszystko tylko małe porcje co 2-3 g ( ta opcja też wydaje się rozsądna- przy okazji powinna ruszyć przemianę materii) i czekaj spokojnie na okres+ ew. czerwona herbatka ( bo podobno tez przyspiesza metabolizm)

jak widac nie ma sensu się katować - jak nie ma efektów

Ostatnia edycja:
jesuuuuuuuuuuuuu kopenhaska to jest koszmar. Ja na niej zawsze wytrzymałam całe 2 tygodnie, ale jak pomyślę o tej gotowanej wołowinie, o szpinaku i sałacie z oliwą:////// bleeee okropieństwo!!!

Ja nie stosuję żadnej szczególnej diety. Tak jak zalecał mi kiedyś dietetyk jem mało a często i chudnę. U mnie głodówka powoduje przyrost wagi i dopiero zaczyna spadać właśnie przy małych a częstych posiłkach. Np dzisiaj rano zjadłam 1 kanapkę z dżemem i serkiem wiejskim+2 mandarynki, 2 śniadanie dwie kromki wasa z serkiem homogenizowanym Danio waniliowym, obiad schab z gruszkami na białym wytrawnym winie z warzywami, a kolacja to jogurt naturalny z bananem i orzechami włoskimi. 4 posiłki co 3 godziny i żadnego podjadania. Przeważnie obiady robie mniej skomplikowane ale uwielbiam ten schab na winie:-p Gdybym nie podjadała Krzysiowi mleka (suuuper słodkie) to waga szybciej by leciała w dół:zawstydzona/y:

Sarka proponuję ci spróbować jadać często a mało bo może masz tak jak ja i dopiero wtedy waga zacznie lecieć w dół.

reklama
Wiolcia - reklamę zrobiłaś, a przepis gdzie? Napisz w dwóch słowach, jak się robi ten schab :) I skąd wzięłaś gruszki ;)

Do góry