cristalrose
Fanka BB :)
sunflower dla podbudowania Cie napiszę Ci swoje wymiary...
przed dietą:
biust - 105
brzuch - 101
biodra - 107
no poprostu k*** kwadrat :-(
a dzisiaj:
biust - 95
brzuch - 88
biodra - 105
także widzisz nie jesteś sama.... a kiedyś ważyło się max 55 kg... kiedy to było...
Kaczucha w ciągu 6 dni w brzuchu Ci spadło 13 cm?? Jak? To niemożliwe, musiałaś się źle zmierzyć.
Z tego kwadratu to się uśmiałam Ja dla odmiany wyglądałam jak J.Lo. w wersji XXXXXL, brzuch 88, biodra....116 W brzuchu na razie niewielki spadek 87cm, ale w biodrach 110, także idzie ku dobremu
Wiolcia - ja w ogóle nie zaczynałam nawet a6w - ja robię takie swoje ćwiczonka (regularnie jak mi się przypomni, czyli raz na tydzień) znacznie mniej forsujące, bo nie dość że brzuch po cc, to jeszcze coś mi siedzi w kręgosłupie od tamtego czasu - nie mogę leżeć na brzuchu, bo mnie kręgosłup i głowa bolą...w ogóle jakaś taka połamana po tej ciąży jestem
Mamolka - błonnik sprawdza się świetnie, tylko trzeba na każdą łyżeczkę wypić nadprogramową szklankę wody;-) On może nawet maizenę zastępować, bo świetny z niego zagęstnik, tylko drogo by wyszło (11zł za 100g).
Zanotowałam dziś kolejny spadek -0,5 kg. :-):-):-):-):-):-)
Mamolka -DZIĘKI!!!!!!!!!
Gdybyś nie trąbiła o tej diecie, to bym się chyba nią nie zainteresowała, a okazało się, że to dieta DLA MNIE, uwielbiam takie jedzenie, w ogóle się nie męczę, nawet sam twaróg mogę jeść, bo mi smakuje
Ostatnia edycja: