reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grupa wsparcia

ja dziś zaczęłam własnie fazę II i zleciało mi już 3,5 kg :-D wiem, że tylko na początku szybko leci później już dużo ciężej ale i tak cieszę się jak głupia :laugh2:

ja będę szła wariantem 1/1 bo nie wiem czy dałabym rade wymyślać tak długo jedzenie na samym P... Więc dziś robię tortillę, jutro pizze z tyńczykiem :-p i jeszcze musze sobie upiec bułeczki, ma któraś jakiś sprawdzony przepis?? tylko preferowałabym taki z drozdżami :tak:

ja czekam na męża aż z pracy przyjdzie, ogarniemy wszystko i będziemy ćwiczyć razem;-)

reklama
z 3,5hg to ja tez cieszyłabym sie jak głupia. U mnie na I fazie tylko kg zleciał...nie wiem czemu tak marnie:(

masakra - od dziś ćwiczenia to stwierdziłam że się pomierzę i poważę żeby efekt widzieć i chodzę zdołowana od rana :(
Pierwszy dzień ćwiczeń
waga 71,5 kg
brzuch 86
biodra 108
za dwa tygodnie mam nadzieję że wpiszę to duuużo mniejsze liczby

sunflower dla podbudowania Cie napiszę Ci swoje wymiary...

przed dietą:
biust - 105
brzuch - 101
biodra - 107
no poprostu k*** kwadrat :wściekła/y::zawstydzona/y::-(

a dzisiaj:
biust - 95
brzuch - 88
biodra - 105

także widzisz nie jesteś sama.... a kiedyś ważyło się max 55 kg... kiedy to było...:confused2:

Wiolcia ja robiłam rano, nie powiem - łatwe to one nie są, na ostatnim ćwiczeniu to juz myslałam że mi żyłka w d....e pęknie hehe ale mam nadzieję że się rozruszam:shocked2:

Dziewczyny wymiary mam podobne, kaczucha pieknie ci brzuch poleciał, ja sie dopiero dziś pomierzyłam i zobaczymy po tygodniu...
kurka modelki z nas że hej:-D

no no kaczucha- super wynik!

co do ćwiczeń to się do was zgłaszam jako chętna -wspierająca :) tylko ja na abs -ie lecę od 11 dni :) Mimo, że się ostatnio trochę zapuściłam na tłuszczach i węglowodanach jak siedzę to widzę że oponka na brzuchu zmalała- no ale jeszcze sporo przede mną :)

jak już zapowiadałam dziś powróciłam do proteinek- nie powiem- ciężko tak znowu porzucić "złe" jedzenie. Z tych przyjemniejszych - czuję się w końcu najedzona!!! Ostatnimi dniami nie mogłam się najeść- żarłam bez opamiętania i czułam ciągłe ssanie w żołądku. Oczywiście waga poszła w górę, do tego czekam na okres- ostatni był 28 dni temu, ale czuję że się zbliża bo czuję się opuchnięta

Cristal- i jak ten błonnik się sprawdza???

a widziałyście coś takiego?? schudnij szybko! Najlepsza DIETA Proteinowa Dukana (1486287734) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny ja wypadam z A6W:-( Po 3 dniu ćwiczeń ogromnie mnie boli brzuch w okolicach rany po cesarce :crazy: Czyli to jeszcze nie dla mnie... muszę odczekać pół roku od cc:-:)-( Mieć płaski brzuch niestety narazie nie jest dla mnie... ale w ramach odchudzania zaliczyłam dzisiaj dłuuugi spacer z Krisem w nosidełku tylko Babel mi zasnął po drodze więc niewiele pamięta;-) Dziś jeszcze pojeżdżę na rowerku ale na kolację koktajl z kiwi na kefirze :tak:

reklama
Do góry