reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia

Zaczęłam wczoraj ćwiczenia A6W i tu mi się przyda grupa wsparcia:-D Nie wiem czy nie za wcześnie od cc ale gdyby mnie coś bolało to przestane ćwiczyć.
Poza tym mogę wam pozazdrościć spadku wagi :/ U mnie stoi i nie chce nawet drgnąć w dół.... ale jestem dobrej myśli ;)

reklama
Wiola ja myśle od jutra to zacząć ćwiczyć... to możemy się nawzajem powspierać :-)

kiedyś już to ćwiczyłam i oponka mi poleciała ale przerwałam niestety:-(

to ja też od jutra, tylko muszę gdzieś w poprzedich postach poszukać linku do tego. A nie ma czasem takich ćwiczeń na d..e? te to by mi się najbardziej przydały, no ale nic to będę robić chociaż te na brzuch. Myślicie że za 2 tygodnie już będzie coś widać?

sun
dupka tez ładnie się kształtuje, zwłaszcza na ćwiczeniu 5 i 6.
U mnie już 20 dzień a6W, ale nadal na 8 powtórzeniach, bo więcej nie daję rady i czasu brak.

Ja przerwałam, choć już miałam zaliczony jeden tydzień ćwiczeń. Ale miałam robotę od 6 rano do północy + Frankowa pobudka o 3-4 na jedzenie i już nie dawałam rady. Od jutra wprowadzamy w życie dwa spacery - przedpołudniowy w wózku i popołudniowy w chuście - wychodzimy po Tatę na przystanek. No i wracam do ćwiczeń. Na wagę już nie patrzę, bo wróciłam do wyjściowej, a nawet mam pół kilo mniej, ale teraz zbijam centymetry. Z brzucha schodzi powoli - centymetr na tydzień, ale za to biodra lecą - jak ćwiczyłam to mi zeszło 5 cm w tydzień! Zobaczymy, co będzie teraz :) Dołączam się więc do ćwiczeniowej grupy wsparcia :)

ja przerwalam 6W, bo mi kregoslup wysiadal. teraz robie te cwiczenia 8 min na brzuch i 8 min na posladki. sa SUPER. robie juz czwarty dzien i polecam :)

reklama
I jak dziewczynki...dzis start! :) ja już się wczytałam w temat i wiem o co kaman czekam więc na drzemkę Milenki i ruszamy z tym koksem hehe. Wybrałam sobie wariant pierwszy (czyli na raz cała seria powtórzeń na jedno ćwiczenie) z jednym dniem przerwy w tyg (bedzie to więc zawsze niedziela) żeby sie nie wypalić szybko.
A waga stoi jak zakęta(niewoelki 0,5 kg spadek więc nawet nie odnotowuję)-od dziś znów tydzień samych P

Do góry