reklama
mamolka
Fanka BB :)
ja też już jadłam pączki- tylko takie z pieca by już się nie pogrążać kompletnie Oj tłusty czwartek jest raz do roku a z wagą walczę przez cały rok od lat więc jeden dzień w tą czy druga stronę ..:-)
sarka
trójkowa mama
Ja dzis staje na wagę, pełna nadziei na tak spektakularny sukces jak wczoraj a tu doooopaaa - nic nie ubyło! dlaczego? wszystko jadlam jak trzeba! Dzis mam kryzys jestem słaba i głodna a do tego ten tłusty czwartek, ciekawe czy wytrwam do wieczora, bo juz mi sie nawet myśl boksuje że zrobie troche pączków z serka homo....ratunku
asjaa jak ja bym chciała ważyć 71!!! matko jak ja mogłam się tak zapuścić i czemu mnie się te kilosy tak trzymają?????!!!!!!! nigdy tyle nie wazyłam, zawsze byłam szczupła, koszmar((
asjaa jak ja bym chciała ważyć 71!!! matko jak ja mogłam się tak zapuścić i czemu mnie się te kilosy tak trzymają?????!!!!!!! nigdy tyle nie wazyłam, zawsze byłam szczupła, koszmar((
mamolka
Ja za to zawsze byłam okrąglejsza. Jako 11-12 latka przekroczyłam 50 kg Pamiętam dobrze, bo ważyli nas na koloniach i byłam w SZOKU że ważę 51 kg- od tamtej pory waga była dla mnie kompleksem, zwłaszcza jak ówczesna najbliższa koleżanka ważyła góra 40 kg ;/
Za to nigdy nie miałam problemów na wf-ie, byłam szybka , zwinna i wytrzymała heheh nie jeden chłopak chciał tak biegać i skakać jak ja :-) :-) :-) Jak to w życiu bywa- jako kurdupel o wzroście 166-8 ukochałam sobie koszykówkę, do tej pory z sentymentem patrzę na boiska szkolne
Pamiętacie takie coś jak SKS- zawsze chodziłam
Za to nigdy nie miałam problemów na wf-ie, byłam szybka , zwinna i wytrzymała heheh nie jeden chłopak chciał tak biegać i skakać jak ja :-) :-) :-) Jak to w życiu bywa- jako kurdupel o wzroście 166-8 ukochałam sobie koszykówkę, do tej pory z sentymentem patrzę na boiska szkolne
Pamiętacie takie coś jak SKS- zawsze chodziłam
Ostatnia edycja:
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ja mam już na swoim koncie 1 pączka a do wieczora daleko... wogóle zaplanowałam sobie idealny relaks - kawę z bitą śmietaną, pączka i serial w Tv... tylko Kisiu postanowił popsuć mi moje "5 minut" i ostatecznie piłam kawę szybko i jadłam pączka w biegu :/
Dziś na obiad rybka z piekarnika, szpinak ze śmietaną i czosnkiem (UWIELBIAM! Przebija nawet pączki) i buraczki Na kolacje planuje zupę pomidorową bo baaardzo mi się jej chce A na śniadanie były 2 kromeczki z żółtym serem, kiwi i kefir.
Dziś na obiad rybka z piekarnika, szpinak ze śmietaną i czosnkiem (UWIELBIAM! Przebija nawet pączki) i buraczki Na kolacje planuje zupę pomidorową bo baaardzo mi się jej chce A na śniadanie były 2 kromeczki z żółtym serem, kiwi i kefir.
ja cały czas szaleję z nowa patelnią grillową, fajna sprawa:-) wczoraj jako dodatek do mięska zrobiłam cukinie grillowana. Pycha, tylko wyczytałam, że najpierw należy posypać plastry cukinii sola, żeby osłabić goryczkę. No i goryczki nie było, za to stanowczo za słone. A spłukałam przed grillowaniem
Ja na sks nie chodziłam, w ogóle nie lubiłam i nie lubię sportu za to sko pamiętam ;-);-)
Ja na sks nie chodziłam, w ogóle nie lubiłam i nie lubię sportu za to sko pamiętam ;-);-)
cristalrose
Hehe, a ja sie oparlam pokusie mimo ze tesciowa nasmazyla miche paczkow. Upieklam sobie muffinki serowe, zeby mnie nie korcilo. A w ogole to mnie przypadlo zrobienie ciast na chrzciny- zlosliwe te moje baby, ale co zrobic... ;-)
Dzis upieklam wszystkie kruche i biszkopty, jutro masy... I tu sie pojawia maly problem, bo probowac trzeba- a to beda kremy budyniowy,truflowy, z czekolady i sernik:-) Przygnebia mnie to ;-)
Dzis upieklam wszystkie kruche i biszkopty, jutro masy... I tu sie pojawia maly problem, bo probowac trzeba- a to beda kremy budyniowy,truflowy, z czekolady i sernik:-) Przygnebia mnie to ;-)
sarka
trójkowa mama
Ja jednak pączkom się nie dałam przezwyciężyłam oooogromnego smaka....
Jutro kurier przywiezie mi grillllaaa lala
Kupiłam dziś w sklepie cukier ksylitol ten brzozowy, nie wiem czy dozwolony????
Robiłam dzis chlebek dukanowy nawet smaczny wyszedł
Jeszcze 2 dni, w niedzielę odskocznia jako taka a od poniedz. warzywka i jakoś pójdzie mam nadzieję....
Jutro kurier przywiezie mi grillllaaa lala
Kupiłam dziś w sklepie cukier ksylitol ten brzozowy, nie wiem czy dozwolony????
Robiłam dzis chlebek dukanowy nawet smaczny wyszedł
Jeszcze 2 dni, w niedzielę odskocznia jako taka a od poniedz. warzywka i jakoś pójdzie mam nadzieję....
reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Dziewczyny
przypomniało mi się że podczas diety Dukana piłam czerwoną herbatę PU-ERH. Jest super na odchudzanie. Ale nie w torebkach a taka do parzenia. Właśnie ją popijam.
przypomniało mi się że podczas diety Dukana piłam czerwoną herbatę PU-ERH. Jest super na odchudzanie. Ale nie w torebkach a taka do parzenia. Właśnie ją popijam.
Podziel się: