reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia

reklama
ja też już jadłam pączki- tylko takie z pieca by już się nie pogrążać kompletnie :) Oj tłusty czwartek jest raz do roku a z wagą walczę przez cały rok od lat więc jeden dzień w tą czy druga stronę ..:-)

Ja dzis staje na wagę, pełna nadziei na tak spektakularny sukces jak wczoraj a tu doooopaaa - nic nie ubyło! :( dlaczego? wszystko jadlam jak trzeba! Dzis mam kryzys jestem słaba i głodna a do tego ten tłusty czwartek, ciekawe czy wytrwam do wieczora, bo juz mi sie nawet myśl boksuje że zrobie troche pączków z serka homo....ratunku:zawstydzona/y:

asjaa jak ja bym chciała ważyć 71!!! matko jak ja mogłam się tak zapuścić i czemu mnie się te kilosy tak trzymają?????!!!!!!! nigdy tyle nie wazyłam, zawsze byłam szczupła, koszmar:(((

Ja za to zawsze byłam okrąglejsza. Jako 11-12 latka przekroczyłam 50 kg :) Pamiętam dobrze, bo ważyli nas na koloniach i byłam w SZOKU że ważę 51 kg- od tamtej pory waga była dla mnie kompleksem, zwłaszcza jak ówczesna najbliższa koleżanka ważyła góra 40 kg ;/ :(

Za to nigdy nie miałam problemów na wf-ie, byłam szybka , zwinna i wytrzymała heheh nie jeden chłopak chciał tak biegać i skakać jak ja :-) :-) :-) Jak to w życiu bywa- jako kurdupel o wzroście 166-8 ukochałam sobie koszykówkę, do tej pory z sentymentem patrzę na boiska szkolne :)

Pamiętacie takie coś jak SKS- zawsze chodziłam :) :) :)

Ostatnia edycja:
Ja mam już na swoim koncie 1 pączka a do wieczora daleko... wogóle zaplanowałam sobie idealny relaks - kawę z bitą śmietaną, pączka i serial w Tv... tylko Kisiu postanowił popsuć mi moje "5 minut" i ostatecznie piłam kawę szybko i jadłam pączka w biegu :/
Dziś na obiad rybka z piekarnika, szpinak ze śmietaną i czosnkiem (UWIELBIAM! Przebija nawet pączki) i buraczki :) Na kolacje planuje zupę pomidorową bo baaardzo mi się jej chce :p A na śniadanie były 2 kromeczki z żółtym serem, kiwi i kefir.

ja cały czas szaleję z nowa patelnią grillową, fajna sprawa:-) wczoraj jako dodatek do mięska zrobiłam cukinie grillowana. Pycha, tylko wyczytałam, że najpierw należy posypać plastry cukinii sola, żeby osłabić goryczkę. No i goryczki nie było, za to stanowczo za słone. A spłukałam przed grillowaniem:baffled:

Ja na sks nie chodziłam, w ogóle nie lubiłam i nie lubię sportu:sorry2: za to sko pamiętam ;-);-)

Hehe, a ja sie oparlam pokusie:-D mimo ze tesciowa nasmazyla miche paczkow. Upieklam sobie muffinki serowe, zeby mnie nie korcilo. A w ogole to mnie przypadlo zrobienie ciast na chrzciny- zlosliwe te moje baby, ale co zrobic... ;-)
Dzis upieklam wszystkie kruche i biszkopty, jutro masy... I tu sie pojawia maly problem, bo probowac trzeba- a to beda kremy budyniowy,truflowy, z czekolady i sernik:-) Przygnebia mnie to ;-)

Ja jednak pączkom się nie dałam:p przezwyciężyłam oooogromnego smaka....
Jutro kurier przywiezie mi grillllaaa lala:-p

Kupiłam dziś w sklepie cukier ksylitol ten brzozowy, nie wiem czy dozwolony????
Robiłam dzis chlebek dukanowy nawet smaczny wyszedł:)
Jeszcze 2 dni, w niedzielę odskocznia jako taka a od poniedz. warzywka i jakoś pójdzie mam nadzieję....

o kurka cristal to podziwam cię na całej linii! nie wiem czy bym sie oparła tym zapachom:no:

reklama
Dziewczyny
przypomniało mi się że podczas diety Dukana piłam czerwoną herbatę PU-ERH. Jest super na odchudzanie. Ale nie w torebkach a taka do parzenia. Właśnie ją popijam.

Do góry