reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia

asjaa- jak surówka była bez tłuszczu i gdyby nie ten groszek to twój wczorajszy dzień był typowym dunkanowskim dniem :)a te 0,5 kg bardzo możliwe :)- tyle się średnio chudnie na proteinach w I fazie uderzeniowej.

W naprzemiennej jest ok 1 kg na tydzień

a ja chciałam podziekować cristal za przepis na serniczek :) Pięknie urósł i pieknie opadł- :( ale za to i tak jest pycha :)

reklama
mamolka, no niestety, odrobinka oleju do kiszonej kapusty, więc nie do końca mi to wyszło;-)
a do śniadania i kolacji jem 1 kromkę chleba żytniego chrupkiego (taki szary).

A właśnie - znacie fajny przepis na taką lekką marynatę do mięska (np pierś z kurczaka)? bo ja nie znam, więc zrobiłam na bazie oleju rzepakowego , co prawda nieduzo, ale jednak. Kupię jutro oliwę, choć tak czy siak to tłuszcz. A z kolei lepsze jest mięsko, które marynuje się np całą noc w lodówce, szczególnie na grilla, bo bez tej marynaty może być chyba suche.

Mamolka-mnie niewiele wyrosl,ale za to tez nie opadl ...hmmm, a bialka do sera ubijalas? Bo ja nie -nie chcialam kolejnego sufletu :-D
Ja robie grzeszny dzien w niedziele - pozwole sobie na winko, ze 3 kluchy slaskie-bo uwielbiam, no i oczywiscie kawalek tortu:-) Dzis zrobilam juz rozyczki z masy cukrowej i pierwszy raz nic nie probowalam podczas roboty - dziwne uczucie:-D

Ja po jednym dniu - 1 kg mniej!!!:szok:....:-) to motywuje, nie powiem hehehe
ale nie mam pomysła dziś na posiłki .........??????? chyba ta sałatke z kurczaka mamolkowa strzelę, musze zabrać w pojemnik bo duzo mnie dzis poza domem będzie.

cristal takie dni to normalka na diecie, człowiek by inaczej zwariował, ja zamierzam robić taką odskocznie co niedzielę ale za to też nie poprzestane na tej diecie na jednym tygodniu samych P tylko chce przeplatać 5P/5PW ponoć daje to najlepsze efekty:tak:

a u mnie dziś 71,5 na liczniku, wczoraj było 71,6 , hehe mała rzecz a cieszy. A przedwczoraj 72,2, więc cos dziwnie... Ale wiadomo, wagi czasami podają złe dane - w każdym razie najważniejsze, że w dół idzie, a nie do góry. No i bez szczególnej diety, wczoraj nawet po 20 zjadłam cosik:sorry:

:zawstydzona/y: dopiero 3 dzien mojej niby-diety, a juz małe potknięcie - zjadłam nadprogramowe jabłko i herbatnika sztuk 1:sorry:
no i za jutro mogę już zacząć się wstydzić, bo na pewno zjem pączka. Albo 2.

ja nie zjem na pewno, juz dziś M przytargał dwe torby papierowe pączków z serem i dżemem oraz oponek od wujka z cukierni, ale jedna torbę wywiozłam dyrce z pracy bo akurat byłam z wyzta a druga wszamają z Wiktorem, ja nie tknę!;p

Sarka dobra dobra akuuurat :) Tzn z całego serca życzę ci wytrwałości ale ja np nie zakładam że nie zjem bo napewno zjem i to pewnie z 2 :p

Mamolka nie przejmuj się! Każdemu zdarzają się potknięcia. Ważne abyś wróciła na właściwy tor :)

asjaa jakbym miała Twoją wagę to spokojnie bym sobie pozwoliła nawet na 3! :)

reklama
Wiolciu, jak zaszłam w ciążę to ważyłam około 64, więc 71,5 to dla mnie waga ciężka:szok:
rano było 71,2!!!:-D
no to sie ucieszyłam i zjadłam 2 pączki. A potem jeszcze jednego.

Do góry