reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Dzięki za życzenia [emoji4] obecnie myślę co zrobić żeby szybko do tej szkoły nie wracać [emoji39]!
Ka dla Ciebie również wszystkiego dobrego.
U nas dopiero dziś. I idę żeby nie było że mam ich gdzieś [emoji39]..

Oczekująca super, że beta rośnie [emoji7]
Upiekłam chlebki z tej mąki i powiem tyle mniam [emoji16]
IMAG2006.jpg
Tu tyle co upieczony .
A dla lepszego smaku wysypuje blaszkę pełnoziarnistymi płatkami orkiszowymi i spód też się robi taki fajny chrupiący :)
IMAG2007.jpg

Załączniki

• IMAG2006.jpg
    IMAG2006.jpg
    88,3 KB · Wyświetleń: 204
  • IMAG2007.jpg
    IMAG2007.jpg
    157,2 KB · Wyświetleń: 207
Oczekująca, super beta [emoji7][emoji7][emoji7]
I ja trzymam kciuki [emoji106]z mężem mieliśmy błąd komunikacyjny, zażegnany ;)
A Twój mężu jaką reakcje prezentuje na fasolkę? [emoji7]

Ka, ja jak miałam biochemiczną to potem tak miałam właśnie, więc niewykluczone... Osobiście żałowałam, że betę badałam wtedy, ale lekarz kazał i tak.

Macie rację, Bruno mam nadzieję nie będzie obrażony [emoji16] dziś jest przylepka [emoji6] już drugą godzine leży mi na klacie, jak go próbuje odłożyć od razu "leeeeee" [emoji848]

Oczekująca, super beta [emoji7][emoji7][emoji7]
I ja trzymam kciuki [emoji106]z mężem mieliśmy błąd komunikacyjny, zażegnany ;)
A Twój mężu jaką reakcje prezentuje na fasolkę? [emoji7]

Ka, ja jak miałam biochemiczną to potem tak miałam właśnie, więc niewykluczone... Osobiście żałowałam, że betę badałam wtedy, ale lekarz kazał i tak.

Macie rację, Bruno mam nadzieję nie będzie obrażony [emoji16] dziś jest przylepka [emoji6] już drugą godzine leży mi na klacie, jak go próbuje odłożyć od razu "leeeeee" [emoji848]
Ka, a moze lepiej wiedziec czy to byla biochem, bo moze problem jest w utrzymaniu ? Moze za niski progesteron i np kolejne cykle z progesteronem? Powiedz ginowi o twoich obawach. Swija droga bylas juz na wizycie z wynikami cytologii?(dobrze kojarzę , ze to ty wrzucalas tu ostatnio wyniki?)

Colorado1989 moj M sie cieszy, wiem to, bo codzienie mowi Kropkowi dobranoc. Choc kilka razy dziennie powtarza, ze on sie nie potrafi na 100% cieszyc i nastawic bo roznie moze byc. Boi sie tak samo jak i ja, a moze nawet bardziej bo on tez boi sie o mnie... widzialam jaki byl przerażony jak rodzilam w szpitalu, jak potem przez kilka tyg siedzialam i plakalam a on nie wiedzial co robic... wiec mysle, ze go to podwojnie dobilo , bo przyjął postawe Supermena... a w srodku gdzies sie posypal...
No ale zobaczymy co bedzie.

Dobrze, ze u Ciebie spor z M zazegnany. :) nie strasz juz go wiecej odkurzaczem;p

Oczekująca, na pewno obydwoje macie mnóstwo obaw, ale postarajcie się mieć jak najwięcej pozytywnych myśli [emoji4]

Progesteron mam ok, zresztą miałam taki okropny ból piersi + zaparcia, że w tym cyklu na bank był wysoki. Nie chcę nawet robić testu ani bety... Dziś mam takie nastawienie, że wiem, że się uda tylko cierpliwości. Niektórzy czekają 5 miesięcy a niektórzy 5 lat. Zresztą z tego co wiem to 50% ciąż to biochemia bo organizm odrzuca słabe zarodki. Także czekam na siłacza [emoji4] żel conceive zakupiony, teraz tylko czekać na koniec okresu i modlić się o siły witalne M, bo dziś np pracuje 16h [emoji23]

reklama
Oczekująca, na pewno obydwoje macie mnóstwo obaw, ale postarajcie się mieć jak najwięcej pozytywnych myśli [emoji4]

Progesteron mam ok, zresztą miałam taki okropny ból piersi + zaparcia, że w tym cyklu na bank był wysoki. Nie chcę nawet robić testu ani bety... Dziś mam takie nastawienie, że wiem, że się uda tylko cierpliwości. Niektórzy czekają 5 miesięcy a niektórzy 5 lat. Zresztą z tego co wiem to 50% ciąż to biochemia bo organizm odrzuca słabe zarodki. Także czekam na siłacza [emoji4] żel conceive zakupiony, teraz tylko czekać na koniec okresu i modlić się o siły witalne M, bo dziś np pracuje 16h [emoji23]
A widzisz, mnie wogole cycki nie bolaly a progesteron byl ok to ja juz nie wiem co jest objawem [emoji14]
Masz rację w koncu trafi Ci sie strongboy ;p w koncu masz strongmana pracującego po 16h ;p (mojemu tez takie zmiany sie zdarzaja, ale czasem laczy dwie prace..)

Trzymam kciuki :*

Staramy sie myslec pozytywnie. ;) chociaz wiesz z tylu glowy taki glos "nie ciesz sie, bo znow zycie da Ci po dupie..." sie pojawia... ale staram sie cieszyc chwila.
Niech nas kropek sie rozwija :)

Do góry