reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Pracuje w szkole. A kilka dni temu był dzień nauczyciela ;)
No tak mamy tu nauczycielki a ja Wam nawet zyczen nie zlozylam [emoji33] [emoji33] [emoji33]

A wiec duzo cierpliwości dla uczniów, energii na kazdy dzien i glowy pelnej pomyslow ! ;) [emoji485] [emoji485] [emoji255] [emoji255]

My co roku (pracuje w opiece spolecznej) na dzien pracownika socjalnego mamy impreze i to taka z przytupem... zaczyna sie o 17 kończy nad ranem, jest dj i jedzenie chocby na weselu [emoji14]

reklama
O rany, też przegapiłam ten fakt!
Spóźnione wszystkiego najlepszego dla naszych belfereczek

Byłam u endo i jestem skwaszona. Na moje pytanie, czy hormony mogą psuć mi czasem laktację, powiedział, że z mlekiem u kobiety jest tak samo jak z mlekiem u krowy(!), konieczna jest stymulacja brodawek i to tyle filozofii. Na dodatek muszę w lipcu zrobić ponowne USG tarczycy, bo coś tam widział, będzie chciał się upewnić, czy jakiś guzek mi się nie tworzy.

Z mężem mam kwas, dobrze, że Bruno mnie jeszcze lubi [emoji28]

Właśnie byłam w biedronce i kupiłam mąkę orkiszową po 5.99 za kg. Dziś znów chlebki będę piekła to zobaczę czy się nadaje.
Colorado oby usg nic nie pokazało .Mąż też Cię lubi tylko dziś mniej [emoji23]

A tu zdjęcie mąki, bo w tamtym poście nie chciały się wgrać [emoji848]
IMAG2001.jpg
IMAG2002.jpg

Załączniki

• IMAG2001.jpg
    IMAG2001.jpg
    69 KB · Wyświetleń: 196
  • IMAG2002.jpg
    IMAG2002.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 208
Właśnie byłam w biedronce i kupiłam mąkę orkiszową po 5.99 za kg. Dziś znów chlebki będę piekła to zobaczę czy się nadaje.
Colorado oby usg nic nie pokazało .Mąż też Cię lubi tylko dziś mniej [emoji23]
O, i w biedrze w dobrej cenie [emoji41]

Dziś mąż mnie nie lubi, ani ja jego [emoji23] koty też mnie nie lubią, bo odkurzacz dziś uruchomiłam, a to jest demon straszny, i im pazury obcinałam [emoji23]

No nic, pozostaje mi robić dalej pastę z bakłażana, młody śpi, to może się uwinę z tym [emoji23]

Colorado, przykro mi z powodu Twojego parszywego dnia... Mam nadzieję, że to chwilowe. A komentarz endo pozostawię bez komentarza...

Oczekująca, piękna beta!!! Trzymam kciuki za wizytę [emoji7] i dziękuję Wam dziewczyny za pamięć [emoji8]

Agunia, dzięki za cynk, idę do biedry[emoji16]

Ja to się zastanawiam czy u mnie nie było teraz biochemicznej przypadkiem, bo (sorry za szczegóły) mam takie skrzepy jak nigdy...

Plus tego okresu jest taki, że nie chce mi się jeść [emoji16]

Agun

reklama
Do góry