reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Też piekę dużo z tej strony [emoji16]Ja zawsze piekę rzucany ze strony "moje wypieki", ale pewnie juz jakiś upiekłaś.
A jednak ciekawość zwyciezyła ja bym chyba nie wytrzymała nie wiedzac. Może teraz maluch Wam zrobi psikusa i się jutro nie pokaże
Colorado1989
Fanka BB :)
O rany, teraz dopiero doczytałam, że jednak chcecie znać płeć [emoji7][emoji7][emoji7]Colorado to jak my, tez planujemy 3 tzn. Wszystko okaże się jutro bo mamy POLOWKOWE!!! Zdecydowaliśmy jednak, ze chcemy wiedzieć co tam w brzuszku siedzi. Ja z emocji orzed jutrem juz dzis wstalam o 6 i sprzątam od rana Zrobilam porządek w kosmetykach, lodowce, listę zakupów, pranie, obiad prawie gotowy... Raaanyy jakos tak strasznie bym chciala zeby to była dziewczynka! Jeśli będzie chlopak to oczywiście tez sie uciesze bo dwoch chłopców tez super sprawa ale w głębi serca strasznie bym chciala dziewczynkę [emoji14] Jutro rowniez mamy z mężem rocznicę, chyba będę atakować dzis tego torta. Jak maly pojdzie na drzemke to postaram się zrobić biszkopt. Macie jakiś sprawdzony przepis?
Co do dzieci to zobaczymy jak to będzie u nasz z tą trójką to się śmieję, że mi się jeszcze może odechcieć, jak Bruno się jakimś łobuzem zrobi [emoji16]
Podziel się: