reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Oczekująca, daj znać, jak będziesz znać wyniki bety :)

U mnie wyniki o wiele lepsze niż przed ciążą. Glukoza 96, insulina 11,5 czyli homa wychodzi 2,7, a wcześniej miałam ponad 5 i insulinę ponad 20 przy podobnym cukrze. Dodam, że to bez metforminy teraz :) chyba w lekką nadczynność tarczycy wpadłam teraz, zobaczymy co Endo powie w poniedziałek :)

Mąka orkiszowa typ 2000 w super cenie (7,50 za kilo) jest na allegro u sprzedawcy GrzechuSW :) zamawiałam ostatnio, dziś z niej chleb też będę piec.

U mnie dziś na śniadanie jajecznica że szpinakiem i 2 kromki chleba ciemnego. Na obiad zrobię znowu caponatę, z kaszą jakąś.

Mam dziś podły humor, 2 dni z rzędu już chodzę jak zombie niewyspana, spałam po 2-3 h na raty. W ciągu dnia nie da się zdrzemnąć. Na dodatek mam teraz problem z usypianiem, mimo zmęczenia. No nic, trzeba jakoś przetrwać.

reklama
Ja już 4dzień jem śniadanie bez węgli i właśnie po nim długo nie jestem głodna :)
Ja ostatnio w Lidlu ostatnie 6wzięłam .A właśnie Colorado piekła już z tej mąki co zamawiałaś?

Ja już 4dzień jem śniadanie bez węgli i właśnie po nim długo nie jestem głodna :)
Ja ostatnio w Lidlu ostatnie 6wzięłam .A właśnie Colorado piekła już z tej mąki co zamawiałaś?
Dopiero dzisiaj będę dwa chlebki piec :) teściowa dziś wpada, zaoferuję jej, ale powie pewnie, że ma przecież chleb w Kauflandzie [emoji23]

Hej wam, u mnie dziś na śniadanie owsianka z suszonymi morelami. Ok obiad makaron durum z sosem Bolonskim bez mąki i śmietany .
Muszę się ogarnąć i przeczytać jeszcze raz książkę bo nie pamiętam co jaki indeks miało i błądze we mgle..

Hahaha to moja przyszła jak zaczynałam robić rzuciła jednoznaczne spojrzenie i uśmiech ,że już wiem połowa dla niej [emoji23]
No widzisz, to się zachowuje porządnie [emoji28] wczoraj byłam przeszczęśliwa, bo przyszli znajomi, zjedli pół blachy ciasta [emoji23] ja pozostaje niewzruszona [emoji28]
Moim rodzicom dałam chleba, też byli w szoku, że taki smaczny. A teściowa na bank powie, że chleb ma w Kauflandzie [emoji23] zawsze tak jest, cokolwiek bym nie zrobiła [emoji85]

Robiłam właśnie zaczyn na chleb. Mąka wygląda ok [emoji106]
Hej wam, u mnie dziś na śniadanie owsianka z suszonymi morelami. Ok obiad makaron durum z sosem Bolonskim bez mąki i śmietany .
Muszę się ogarnąć i przeczytać jeszcze raz książkę bo nie pamiętam co jaki indeks miało i błądze we mgle..
Początki są trudne, potem się w miarę pamięta [emoji6]

Zjedz cos pysznego?! Ja mialam schudnac... i musze teraz dopilnowac byleby nie przytyc.... [emoji14] ale moze sobie zrobie cos na slodko dozwolonego :D

Ka, co do staran to ja pilam winko wieczorami. Nie wiem co pomoglo, ale cos musialo ;p
Dzis jade powtorzyc bete, ale dopiero o 16 , boje sie ale staram zachowac spokoj, bo i tak nic zrobic nie mogę...

Colorado1989 jak Twoje wyniki? Bo nie wiem czy pisalas , ale moze mi umknelo.

Ja teraz czekam na pobranie bo musze tsh skontrolowac.
Trzymam kciuki

reklama
Do góry