reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Widać cień, widać [emoji4] to był trochę mój pomysł, żeby poczekać do końca roku jeszcze, bo nam nic jest [emoji16] a jak mówię u M. ta końcówka roku jest słaba, więc właśnie układam sobie w głowie, że wracamy do gry od stycznia i robimy drożność. Jak będzie ok, to inseminacja. Do końca roku będzie akurat rok cykli staraniowych, więc w statystykach się mieścimy [emoji4]
Rozumiem ;) a moze akurat Wam sie uda jak bedziecie miec mniej czasu na analize wszystkich objawow owu czyli wlasnie koniec roku ;)

A probowalas tak, zeby co drugi dzien od konca @?

Ka, no nie wiem co Ci powiedzieć, bo wiem, jak ciężko jest wyluzować i mózg uwolnić od pamiętania i wszystkim i monitorowania wszystkich objawów...

Oczekująca, ja też nigdy szyjki nie badałam, nie lubię "tam" gmerać [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie kumuluj w sobie stresu teraz. Sprawiaj sobie przyjemności, zjedz coś pysznego, obejrzyj fajny film z mężem, wybierzcie się gdzieś [emoji8] celebrujcie moment [emoji8] fasolka do was zawitała, piękny początek nowego rozdziału [emoji8]

Ka, no nie wiem co Ci powiedzieć, bo wiem, jak ciężko jest wyluzować i mózg uwolnić od pamiętania i wszystkim i monitorowania wszystkich objawów...

Oczekująca, ja też nigdy szyjki nie badałam, nie lubię "tam" gmerać [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie kumuluj w sobie stresu teraz. Sprawiaj sobie przyjemności, zjedz coś pysznego, obejrzyj fajny film z mężem, wybierzcie się gdzieś [emoji8] celebrujcie moment [emoji8] fasolka do was zawitała, piękny początek nowego rozdziału [emoji8]
Zjedz cos pysznego?! Ja mialam schudnac... i musze teraz dopilnowac byleby nie przytyc.... [emoji14] ale moze sobie zrobie cos na slodko dozwolonego :D

Ka, co do staran to ja pilam winko wieczorami. Nie wiem co pomoglo, ale cos musialo ;p
Dzis jade powtorzyc bete, ale dopiero o 16 , boje sie ale staram zachowac spokoj, bo i tak nic zrobic nie mogę...

Colorado1989 jak Twoje wyniki? Bo nie wiem czy pisalas , ale moze mi umknelo.

Ja teraz czekam na pobranie bo musze tsh skontrolowac.

Co tam dzis u Was dobrego ?

Ja wlasnie po śniadaniu: kanapki z filetem z lososia, salatka z pomidora ogorka kiszonego cebuli i rzodkiewki i kawalek parmezanu ;)

A na obiad kotlety z kaszy gryczanej i pieczarek (mase mialam zamrozona wiec tylko uformowac kotlety i usmazyc) do tego pieczarki duszone i warzywa na patelnie z sosem czosnkowym [emoji7]

Oczekująca trzymam kciuki za betę[emoji4]
Ja dziś piekę chlebek, bo już mi się upominają kiedy będzie ;) Piekę dwie sztuki, bo za dużo chętnych [emoji39]
U mnie dziś takie śniadanko
IMAG1996.jpg

A na obiad jeszcze nie wiem co tzn. standardowo Michasiowi rosołek gotuję [emoji6]

Załączniki

• IMAG1996.jpg
    IMAG1996.jpg
    63,6 KB · Wyświetleń: 172
reklama
Oczekująca trzymam kciuki za betę[emoji4]
Ja dziś piekę chlebek, bo już mi się upominają kiedy będzie ;) Piekę dwie sztuki, bo za dużo chętnych [emoji39]
U mnie dziś takie śniadanko Zobacz załącznik 909307
A na obiad jeszcze nie wiem co tzn. standardowo Michasiowi rosołek gotuję [emoji6]
Dzieki :*

Podziwiam za sniadanie bez weglowodanow ja po takim za godzine jestem glodna [emoji14]
Tez musze upiec chleb juz maz ciagle pyta kiedy bedzie.. a w dwoch lidlach maki nie bylo, w netto tez nie i chyba do auchan bede musiala podjechac , bo tez juz mam smaka.

Do góry