reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Internet to i dobro i zło jednocześnie [emoji6] ja bym bardziej lekarzom zaufała na ten moment. Jak będziesz mieszać zalecenia lekarskie z internetowymi mądrościami to nie wiadomo, co pomoże, albo co zawiedzie. A na wizycie następnej dopytaj się o ten progesteron, jeśli Cię to nurtuje [emoji4]
Lekarka nie kazala badac progesteronu w zasadzie nic nie kazala badac jesli chodzi o hormony. Kazala przyjsc jak bede w ciazy, a jak przez pol roku nie zajde to wtedy bedziemy sie martwic.. no i tyle [emoji14] takze o nic jej nie spytam, a ja sama panike sobie robie.. bo plamilam w czasie cyklu 2 dni lekko i juz panika.. choc przeciez to podobno nic zlego i od porodu tak mam juz 2cykl.. no i tak sobie marudze ;p

reklama
Lekarka nie kazala badac progesteronu w zasadzie nic nie kazala badac jesli chodzi o hormony. Kazala przyjsc jak bede w ciazy, a jak przez pol roku nie zajde to wtedy bedziemy sie martwic.. no i tyle [emoji14] takze o nic jej nie spytam, a ja sama panike sobie robie.. bo plamilam w czasie cyklu 2 dni lekko i juz panika.. choc przeciez to podobno nic zlego i od porodu tak mam juz 2cykl.. no i tak sobie marudze ;p
Wiesz, Twój organizm też musi wrócić do normy po porodzie, więc i plamienia mogą się zdarzać. Może zajdziesz szybko w ciążę, wtedy zleci Ci badania wszystkie i będzie nadzorować :) nie martw się na zapas [emoji8] tym bardziej, że u Ciebie problem był w bardziej zaawansowanej ciąży, nie na samym jej początku :)

Czesc Dziewczyny, czy moge miec pytanie? Jestem w 6 tyg ciazy, uzywalam rozpuszczalnika Acetonu technicznego przez 5 min, przy otwartym oknie, ale pewnie sie nawdychalam. Wiem, glupio zrobilam, pozniej dopiero przeczytalam o zlym wplywie... Czy przez takie jednorazowe uzycie moze sie cos stac? Czy mam sie martwic? Oczywiscie skonczylam z rozpuszczalnikami i innymi chemikalimi!

Czesc Dziewczyny, czy moge miec pytanie? Jestem w 6 tyg ciazy, uzywalam rozpuszczalnika Acetonu technicznego przez 5 min, przy otwartym oknie, ale pewnie sie nawdychalam. Wiem, glupio zrobilam, pozniej dopiero przeczytalam o zlym wplywie... Czy przez takie jednorazowe uzycie moze sie cos stac? Czy mam sie martwic? Oczywiscie skonczylam z rozpuszczalnikami i innymi chemikalimi!
Chyba nie tu powinnaś pytać...

reklama
Do góry