reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Internet to i dobro i zło jednocześnie [emoji6] ja bym bardziej lekarzom zaufała na ten moment. Jak będziesz mieszać zalecenia lekarskie z internetowymi mądrościami to nie wiadomo, co pomoże, albo co zawiedzie. A na wizycie następnej dopytaj się o ten progesteron, jeśli Cię to nurtuje [emoji4]
Lekarka nie kazala badac progesteronu w zasadzie nic nie kazala badac jesli chodzi o hormony. Kazala przyjsc jak bede w ciazy, a jak przez pol roku nie zajde to wtedy bedziemy sie martwic.. no i tyle [emoji14] takze o nic jej nie spytam, a ja sama panike sobie robie.. bo plamilam w czasie cyklu 2 dni lekko i juz panika.. choc przeciez to podobno nic zlego i od porodu tak mam juz 2cykl.. no i tak sobie marudze ;p

reklama
Lekarka nie kazala badac progesteronu w zasadzie nic nie kazala badac jesli chodzi o hormony. Kazala przyjsc jak bede w ciazy, a jak przez pol roku nie zajde to wtedy bedziemy sie martwic.. no i tyle [emoji14] takze o nic jej nie spytam, a ja sama panike sobie robie.. bo plamilam w czasie cyklu 2 dni lekko i juz panika.. choc przeciez to podobno nic zlego i od porodu tak mam juz 2cykl.. no i tak sobie marudze ;p
Wiesz, Twój organizm też musi wrócić do normy po porodzie, więc i plamienia mogą się zdarzać. Może zajdziesz szybko w ciążę, wtedy zleci Ci badania wszystkie i będzie nadzorować :) nie martw się na zapas [emoji8] tym bardziej, że u Ciebie problem był w bardziej zaawansowanej ciąży, nie na samym jej początku :)

Czesc Dziewczyny, czy moge miec pytanie? Jestem w 6 tyg ciazy, uzywalam rozpuszczalnika Acetonu technicznego przez 5 min, przy otwartym oknie, ale pewnie sie nawdychalam. Wiem, glupio zrobilam, pozniej dopiero przeczytalam o zlym wplywie... Czy przez takie jednorazowe uzycie moze sie cos stac? Czy mam sie martwic? Oczywiscie skonczylam z rozpuszczalnikami i innymi chemikalimi!

Czesc Dziewczyny, czy moge miec pytanie? Jestem w 6 tyg ciazy, uzywalam rozpuszczalnika Acetonu technicznego przez 5 min, przy otwartym oknie, ale pewnie sie nawdychalam. Wiem, glupio zrobilam, pozniej dopiero przeczytalam o zlym wplywie... Czy przez takie jednorazowe uzycie moze sie cos stac? Czy mam sie martwic? Oczywiscie skonczylam z rozpuszczalnikami i innymi chemikalimi!
Chyba nie tu powinnaś pytać...

reklama
Do góry