reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
DziekujeOczekująca, i ode mnie też wszystkiego najlepszego [emoji7]
Colorado1989
Oczekująca, ja też życzę Wam wszystkiego najlepszego [emoji8] mąż coś miłego wymyślił? [emoji16]
Nie znam naturalnego sposobu na podniesienie progesteronu, sama miałam ciągle za niski. U mnie była suplementacja duphastonem/luteiną. Nie myśl na zapas kochana, daj prowadzić się lekarzom [emoji8]
Mimi, ja na obiad jem tylko filety z kurczaka i z indyka. No i dorsza - bo ja rybę za mięso uparcie uznaję [emoji16]
Nie znam naturalnego sposobu na podniesienie progesteronu, sama miałam ciągle za niski. U mnie była suplementacja duphastonem/luteiną. Nie myśl na zapas kochana, daj prowadzić się lekarzom [emoji8]
Mimi, ja na obiad jem tylko filety z kurczaka i z indyka. No i dorsza - bo ja rybę za mięso uparcie uznaję [emoji16]
Oczekujaca123
A jaki mialas poziom, ze byl za niski ? Nie wiem czy moj jesy za niski ;/Oczekująca, ja też życzę Wam wszystkiego najlepszego [emoji8] mąż coś miłego wymyślił? [emoji16]
Oczekujaca123
A niepokalanek czy cos podobnego stosowalyscie? Jakie dzialanie ? Bo gdzies czytalam wlasnie, ze progesteron.
A maz nic nie wymyslil, ale bukiet kwiatow dostalam. Wyszlismy na obiad. [emoji7][emoji7] Nie mielismy ochoty na przesadne świętowanie ustalilismy to juz wczesniej.
A maz nic nie wymyslil, ale bukiet kwiatow dostalam. Wyszlismy na obiad. [emoji7][emoji7] Nie mielismy ochoty na przesadne świętowanie ustalilismy to juz wczesniej.
Colorado1989
Oczekująca, nie pamiętam jaki dokładnie miałam ale przy staraniach z clostilbegytem dostałam obowiązkowo luteinę w drugiej fazie cyklu, bo u mnie bez tego mogłoby nie dość do zagnieżdżenia, albo doszłoby do szybkiego poronienia
Co do niepokalanka to ja go brałam, ale on to chyba na prolaktynę ma być
No to kwiaty + obiad = [emoji7]
Oczekujaca123
Wyczytalam tez ze na progesteron i inne hormony ale nie wiemOczekująca, nie pamiętam jaki dokładnie miałam ale przy staraniach z clostilbegytem dostałam obowiązkowo luteinę w drugiej fazie cyklu, bo u mnie bez tego mogłoby nie dość do zagnieżdżenia, albo doszłoby do szybkiego poronienia
Sama nie wiem czy moj poziom jest zly czy nie... ;p
Colorado1989
Nie gmeraj za dużo przy hormonach zaufaj teraz lekarzom, trzymaj dietę, dbaj o psychikę i będzie dobrze [emoji8][emoji8][emoji8] i pamiętaj, że duży stres i duży strach jest destrukcyjny nie tylko dla Ciebie, ale i dla fasolki, o którą będziecie się staraćWyczytalam tez ze na progesteron i inne hormony ale nie wiem
Sama nie wiem czy moj poziom jest zly czy nie... ;p
Oczekujaca123
Nie chcialam gmerac ale troche mnie dziewczyny na innych forach nastraszyly ;/ i glupia zrobilam to badanie a teraz zastanawiam sie czy poziom jest ok gdybym zaszla z takim poziomem w ciaze... i tak sobie świruje ;(Nie gmeraj za dużo przy hormonach zaufaj teraz lekarzom, trzymaj dietę, dbaj o psychikę i będzie dobrze [emoji8][emoji8][emoji8] i pamiętaj, że duży stres i duży strach jest destrukcyjny nie tylko dla Ciebie, ale i dla fasolki, o którą będziecie się starać
reklama
Colorado1989
Internet to i dobro i zło jednocześnie [emoji6] ja bym bardziej lekarzom zaufała na ten moment. Jak będziesz mieszać zalecenia lekarskie z internetowymi mądrościami to nie wiadomo, co pomoże, albo co zawiedzie. A na wizycie następnej dopytaj się o ten progesteron, jeśli Cię to nurtuje [emoji4]Nie chcialam gmerac ale troche mnie dziewczyny na innych forach nastraszyly ;/ i glupia zrobilam to badanie a teraz zastanawiam sie czy poziom jest ok gdybym zaszla z takim poziomem w ciaze... i tak sobie świruje ;(
Podziel się: