reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Teraz to i zmiana pór roku się do tego dołoży...

Ja żelazo łykam, bo mi zostało z ciąży [emoji23]
I bardzo dobrze! Mi właśnie po 1 ciąży zaczął się problem z zelazem. Po porodzie miałam anemie. Lekarz na wpisie zapisał 1 opakowanie hemoferu i tyle. Ja potem nie badałam żelaza... Nie miałam pojęcia że jest dla nas tak ważne... I tak ładnych parę lat.... Mój problem z włosami zaczął się w 2 lata po 1 porodzie...
Także dziewczyny badajcie żelazo i koniecznie ferrytyne

reklama
Ka ty po imprezie już? To miało być w tą sobotę?

Co dziś planujecie na obiadki?
U nas mąż ma jakąś jelitowke i robię ryzanke na skrzydelkach

Obecna! Mieliśmy weekend wyjazdowy i jakoś nie było kiedy się odzywać [emoji57]

U mnie dziś na śniadanie były jajka sadzone, a na obiad gulasz z indyka [emoji39] na kolację mam pomidorową z pełnoziarnistym makaronem orzo.

Poza tym dół się zaczyna bo bolą piersi i brzuch, więc czekam na @. Ale walczę z dołem i skupiłam się na pracy [emoji4] jak nie jest dane mi mieć dziecko to nie mogę się co miesiąc dołować do końca życia [emoji16]

Mimi, każdy mikroelement jest mega ważny :) do apteki marsz kochana i żelazo kup i jedz [emoji8]

My na obiad dziś do moich rodziców idziemy, będzie ogórkowa i pierogi ze śliwkami. Strasznie śliwki w tym roku mi smakują [emoji7]

Ka, na pewno jest Ci dane, jeszcze nawet ciężkich dział w postaci clostilbegytu nie wytoczyłaś, więc luzik [emoji8]
Ale myśli odciągnąć jest dobrze, zwłaszcza jak samopoczucie kuleje :)

Mi chyba magnezu brakuje, bo tak mnie ciągnie do wszystkiego, co czekoladowe, że szok. Od wczoraj łykam magnez i liczę, że to pomoże uwolnić się od myśli czekoladowych [emoji23]

Hej :)
U mnie dzis na sniadanie jajo gotowane, chlebek i pomidory. Na obiad bedzie bulgur z warzywami w sosie smietanowym z feta.
A potem sie zobaczy :)

U mnie weekend ciezki, pierwsze spotkanie z tesciowa od smierci Franka... yh.
Wczoraj druga rocznica slubu, niby szczesliwi, ale po tej tragedii ciezko cos swietowac. :(

Dziewczyny mam pytanie z innej dzialki.
11.09 bylam u gin ktory stwierdził ze widzi cialko zolte (gin nie moj tylko przypadkowy z luxmedu), 12.09 zrobilam progesteron (wynik na zdjeciu) wynik wskazywalby bardziej na owulacje niz na faze po to byl wtedy 16dc.
Oczywiscie ja juz panika.. ale zrobilam dzis w 23dc i wyszlo progesteron 7.84... i juz sana nie wiem czy to jest ok czy cos jest nie tak... my co prawda od kolejnego cyklu bedziemy sie starac ale ja juz panikuje :(
Do lekarza nie pojde, bo badania zrobilam sama na wlasna reke.. mieszcze sie w normie a gin nie kazala tego badać i sie stresowac, nie chce robic z siebie panikary i idiotki...
Czy sa jakies naturalne sposoby zeby podniesc ten progesteron bo fatalny chyba nie jest, ale polepszych bym go chciala... ;)
20180912_123205.jpg

Załączniki

• 20180912_123205.jpg
    20180912_123205.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 159
Obecna! Mieliśmy weekend wyjazdowy i jakoś nie było kiedy się odzywać [emoji57]

U mnie dziś na śniadanie były jajka sadzone, a na obiad gulasz z indyka [emoji39] na kolację mam pomidorową z pełnoziarnistym makaronem orzo.

Poza tym dół się zaczyna bo bolą piersi i brzuch, więc czekam na @. Ale walczę z dołem i skupiłam się na pracy [emoji4] jak nie jest dane mi mieć dziecko to nie mogę się co miesiąc dołować do końca życia [emoji16]
Kochana nie ma co rezygnować z marzeń. Jeśli nie naturalnie to istnieje in vitro
Mimo wszystko trzymam mocno za was kciuki. Uda się [emoji10]

Colorado już wznowilam suplementacje tardyferonem.

Dziewczyny jakie mięso jecie oprócz kurczaka i np schabu, szynki wieprzowe??

reklama
Do góry