reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Ja akurat z piciem nie mam problemu ,bo rano wypijam mięte,pokrzywe i skrzyp w dzień około 2litrow wody jak było tak gorąco to nawet 3-4 i wieczorem znów mięta ,pokrzywa i skrzyp.Soków nie pije kawy też nie ani alkoholu to z tym mam spokój
Mimo ,że pije tyle woda i tak się zatrzymuje.Za 4dni mam okresu dostać i już jestem podpuchnięta.
Mimo ,że pije tyle woda i tak się zatrzymuje.Za 4dni mam okresu dostać i już jestem podpuchnięta.
Colorado1989
No, zakupiłam 1 kg mięska z fileta indyka, zmielone, będzie 1 raz na spaghetti bolognese, drugi raz na jakieś kotleciki [emoji1] do tego jeszcze obkupiłam się w pomidory i pęczek szparag białych [emoji7] już niedługo będzie też fasolka szparagowa, na którą czekam z utęsknieniem ... [emoji7]
No, zakupiłam 1 kg mięska z fileta indyka, zmielone, będzie 1 raz na spaghetti bolognese, drugi raz na jakieś kotleciki [emoji1] do tego jeszcze obkupiłam się w pomidory i pęczek szparag białych [emoji7] już niedługo będzie też fasolka szparagowa, na którą czekam z utęsknieniem ... [emoji7]
Ja muszę się zmobilizować i przekopać w ogródku - nie wiem kiedy znajdę czas.
Od wczesnej wiosny do jesieni mamy swój szczypiorek i lubczyk. Co roku mamy swoją własną fasolkę szparagową , poziomki, truskawki, por, cebulkę, cukinię , ogórki, buraczki czerwone, sałatę różne rodzaje, koper, seler , pomidory zwykłe i koktajlowe itp . Może dla Młodego posiejemy marchewkę w tym roku.
Krzewy porzeczek, agrest, borówki, maliny. Pięknie kwitły czereśnie , grusze, śliwy i jabłonie - tyle że to młode drzewka więc owoców będzie raczej mało.
Edysiek
odkrywca
Ja już fasolkę szparagową posiałam, zieloną i żółtą [emoji4]
Ja już fasolkę szparagową posiałam, zieloną i żółtą [emoji4]
Ja muszę dopiero przekopać warzywniak i kompost wymieszać. Muszę dorwać brata i mu zapłacić żeby mi to zrobił
Colorado1989
Jej, dziewczyny, zazdroszczę Wam takich sadów [emoji7]
Ja próbowałam coś sadzić na moim balkonie, ale wiadomo, że to warunki nie te, a dodatkowo to taka patelnia na tym balkonie jest latem, że tylko rośliny śródziemnomorskie mi tam rosły [emoji23] no i koty się tam smażą chętnie [emoji14]
Ja próbowałam coś sadzić na moim balkonie, ale wiadomo, że to warunki nie te, a dodatkowo to taka patelnia na tym balkonie jest latem, że tylko rośliny śródziemnomorskie mi tam rosły [emoji23] no i koty się tam smażą chętnie [emoji14]
Edysiek
odkrywca
Możesz uprawiać pomidory, paprykę, truskawki. Zależy jeszcze jaki duży masz balkon.Jej, dziewczyny, zazdroszczę Wam takich sadów [emoji7]
Ja za to kocham tę moją wieś. Urobi się człowiek, natyra a potem się cieszy że rośnie.
To moja magnolia, w tym roku zakwitła po raz pierwszy.
Załączniki
Moja magnolia też zakwitła. Ale ja mam malutki kawałek ogródka. Jedyne co się narobię to jak koszę trawę
reklama
Podziel się: