reklama
kasia0121
Fanka BB :)
Zuza, tak, też mamy wózek bebetto nico
Moim problemem też jest picie, myślę że jakbym piła dziennie te dwa litry to byłoby wspaniale.
Dzisiaj wybraliśmy się na spacer i z krzaków wyszedł jelonek. Dziewczyny, jaki motorek mi się w d*pie włączył, pedzilam z prędkością światła. Oczywiście bałam się wracać tą samą drogą, więc poszłam naokoło. Nadrobilam 5 km, ale za to bez dziczyzny w krzakach.
Moim problemem też jest picie, myślę że jakbym piła dziennie te dwa litry to byłoby wspaniale.
Dzisiaj wybraliśmy się na spacer i z krzaków wyszedł jelonek. Dziewczyny, jaki motorek mi się w d*pie włączył, pedzilam z prędkością światła. Oczywiście bałam się wracać tą samą drogą, więc poszłam naokoło. Nadrobilam 5 km, ale za to bez dziczyzny w krzakach.
Colorado1989
Aaaa! Dobrze wiedzieć! To też moja zmora, wieczne obrzęki. Chociaż i tak jest już o niebo lepiej, ale jak temperatura wzrosnie, tak samo jak brzucho, to pewnie problem mi wróci [emoji33]Na zatrzymaną wodę, u mnie to niestety notoryczny problem.
O, to faktycznie aktywnie [emoji4] ale pogoda była taka, że żal nie korzystać [emoji4]U mnie dość intensywny weekend. Dużo grillowania było. Ale w sumie bez grześków.
Pół soboty przerobiłam w ogrodzie to kalorie spalone.
Wczoraj zrobiliśmy sobie całodniową wycieczkę nad jezioro to było trochę spaceru.
Na wieczór coś mnie dopadło i rzygałam jak kot [emoji13]
Dzisiaj już ok.
Ja ciągle za mało piję i muszę się pilnować.
Jak jest nieco cieplej już, to polecam zaparzyć duży dzbanek herbaty (ja mieszam często różne, np czarną i korzenną), ostudzić, dodać plastry cytryny i kilka gałązek mięty [emoji106] dobrze zastępuje to słodkie napojeZuza, tak, też mamy wózek bebetto nico
agunia50002
U mnie od samego rana dużo ruchu teraz dopiero siadłam od rana 12.5km za mną.Jedzeniowo też grzecznie dziś w większości owoce i warzywa.Na obiad zachciało mi się białej kiełbasy i skończyło sie tym, że synusie zjedli mi prawie wszystko dbają o dietę mamusi
Kasia ja też zawsze uciekam jak coś w krzakach szeleści a koło lasu chodzę codziennie.
A dziś takie cudne buciki mi przyszły z Ali zakochana w nich jestem mega wygodne
Kasia ja też zawsze uciekam jak coś w krzakach szeleści a koło lasu chodzę codziennie.
A dziś takie cudne buciki mi przyszły z Ali zakochana w nich jestem mega wygodne
Załączniki
Colorado1989
Kasia, w kwestii zwierzyny, to jelonek jeszcze nic chyba nie zrobi [emoji1] u nas gorzej, bo dzików masa! Lochy z młodymi chodzą, no i to są bojowe mamuśki, z kłami i impetem [emoji23][emoji23]
Agunia, ale szpile! Śliczne! Ale to chyba nie w takich 12 km?? [emoji33][emoji23]
Agunia, ale szpile! Śliczne! Ale to chyba nie w takich 12 km?? [emoji33][emoji23]
agunia50002
Hahaha Colorado 10lat temu w takich przez las po korzeniach i kamieniach chodziłam ,więc i 12km dało by radę
Edysiek
odkrywca
Agunia piękne buty. Ale ja tylko popatrzeć mogę, bo zabiłabym się w takich [emoji23]
Colorado ja w sumie tylko wodę pije i czasem herbatki ziołowe.
Zawsze mam pod ręką dzbanek z wodą. Trzeba teraz zaopatrzyć się w cytrynę i miętę.
Dzisiaj zrobiłam pizzę domową, zjadłam tylko mały kawałek a czuje się napchana [emoji50]
Zawsze mam pod ręką dzbanek z wodą. Trzeba teraz zaopatrzyć się w cytrynę i miętę.
Dzisiaj zrobiłam pizzę domową, zjadłam tylko mały kawałek a czuje się napchana [emoji50]
Colorado1989
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]Hahaha Colorado 10lat temu w takich przez las po korzeniach i kamieniach chodziłam ,więc i 12km dało by radę
Ja w takich bucikach to tylko siedzieć bym mogła [emoji23] chodzę jak pokraka [emoji23]
No właśnie ja z samą wodą często mam problem. Soki i napoje odpadają. Więc wykombinowałam sobię tą herbatkę jak jest fest upał, to dodatkowo ją schładzam w lodówce. No i dobrze jest też znaleźć wodę, która smakuje. Niby woda jak woda, ale sa takie, które mi nie smakują. Ostatnio piję Nałęczowiankę średniogazowaną i jest dla mnie pycha [emoji1] tylko muszę ją szybko pić, bo jak się odgazuje, to czar pryska [emoji14]Agunia piękne buty. Ale ja tylko popatrzeć mogę, bo zabiłabym się w takich [emoji23]
reklama
Mimi2330
Niezła szpila [emoji1][emoji1]U mnie od samego rana dużo ruchu teraz dopiero siadłam od rana 12.5km za mną.Jedzeniowo też grzecznie dziś w większości owoce i warzywa.Na obiad zachciało mi się białej kiełbasy i skończyło sie tym, że synusie zjedli mi prawie wszystko dbają o dietę mamusi
A dziś takie cudne buciki mi przyszły z Ali zakochana w nich jestem mega wygodne Zobacz załącznik 849893
kurczę muszę wreszcie nauczyć się zamawiać
Podziel się: