reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Podsumowując weekend - jestem uosobieniem białej mąki i innych rzeczy złych [emoji23][emoji23][emoji23]

Widocznie czasem trzeba... Dobrze że mam ambitne plany na tydzień [emoji3]

reklama
Ka, pożyć też trzeba [emoji23]

A pamiętam, że kiedyś mi się taka dieta przewinęła, ze przez 5 dni w tygodniu jeszcze mniej więcej co chcesz (bez ekstremów), ale potem 2 dni ekstremalnego ograniczenia kalorii [emoji23] dla mnie byłoby spoko, gdyby nie te dwa dni [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzień dobry!

Ja zaczęłam dzień od kromki chleba owsianego z pastą warzywną i soku z buraków. Teraz popijam herbatkę z pokrzywy [emoji16]

Colorado moja tarczyca to właśnie w tą drugą stronę. Jak zachorowałam to zaczęłam bardzo chudnąć ale tylko do pasa a zadek i uda bez zmian niestety. Jak zaczęłam brać leki to zaczęłam szybko tyc. Teraz moja głupia waga od 2 tyg w miejscu stoi. Nie tyje ale nie chudnę. Dlatego mocniej ćwiczę na stepperze i rolkach, tak bardziej cardio ale znowu nie mogę przesadzić, bo tarczyca ma wpływ na moje serce.
Codziennie na stepperze min 30min a rolki to jak mąż.jest w domu i może zająć się małą.
Gie_er a nie masz rozejścia mięśnia brzucha po ciąży? Ja rodziłam w styczniu i chodzę do fizjoterapeuty bo rozejście mi się zrobiło. Mam ćwiczenia i jest dużo lepiej.
Myślałam o tym, ale jak napne mięśnie to tam twardo i żadnej dziury nie ma, więc to chyba po prostu tłuszcz ;-)

U mnie dość intensywny weekend. Dużo grillowania było. Ale w sumie bez grześków.
Pół soboty przerobiłam w ogrodzie to kalorie spalone.
Wczoraj zrobiliśmy sobie całodniową wycieczkę nad jezioro to było trochę spaceru.
Na wieczór coś mnie dopadło i rzygałam jak kot [emoji13]
Dzisiaj już ok.

Ja ciągle za mało piję i muszę się pilnować.

reklama
Hej. Witam się po weekendzie.
Było grzecznie bez wegli [emoji4]
Na grillu zjadłam szaszlyka i jedna kielbaske. Lecimy dalej [emoji5]
Dziś na obiadek filet z kurczaka smażony bez panierki plus pomidor, ogórek, sałata z jogurtem naturalnym.
Mniam

Do góry