reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ja aplikacje zainstalowalam o piciu wody i mi przypomina. Ja piję najwięcej kawy i wody. Dzisiaj miałam dyspensę bo koleżanki przyszły na zaległe urodziny i pojadlam większość fit dań ale i winko piłam.

reklama
Ja akurat z piciem nie mam problemu ,bo rano wypijam mięte,pokrzywe i skrzyp w dzień około 2litrow wody jak było tak gorąco to nawet 3-4 i wieczorem znów mięta ,pokrzywa i skrzyp.Soków nie pije kawy też nie ani alkoholu to z tym mam spokój;)
Mimo ,że pije tyle woda i tak się zatrzymuje.Za 4dni mam okresu dostać i już jestem podpuchnięta.

No, zakupiłam 1 kg mięska z fileta indyka, zmielone, będzie 1 raz na spaghetti bolognese, drugi raz na jakieś kotleciki [emoji1] do tego jeszcze obkupiłam się w pomidory i pęczek szparag białych [emoji7] już niedługo będzie też fasolka szparagowa, na którą czekam z utęsknieniem ... [emoji7]

No, zakupiłam 1 kg mięska z fileta indyka, zmielone, będzie 1 raz na spaghetti bolognese, drugi raz na jakieś kotleciki [emoji1] do tego jeszcze obkupiłam się w pomidory i pęczek szparag białych [emoji7] już niedługo będzie też fasolka szparagowa, na którą czekam z utęsknieniem ... [emoji7]

Ja muszę się zmobilizować i przekopać w ogródku - nie wiem kiedy znajdę czas.
Od wczesnej wiosny do jesieni mamy swój szczypiorek i lubczyk. Co roku mamy swoją własną fasolkę szparagową , poziomki, truskawki, por, cebulkę, cukinię , ogórki, buraczki czerwone, sałatę różne rodzaje, koper, seler , pomidory zwykłe i koktajlowe itp . Może dla Młodego posiejemy marchewkę w tym roku.
Krzewy porzeczek, agrest, borówki, maliny. Pięknie kwitły czereśnie , grusze, śliwy i jabłonie - tyle że to młode drzewka więc owoców będzie raczej mało.

Jej, dziewczyny, zazdroszczę Wam takich sadów [emoji7]

Ja próbowałam coś sadzić na moim balkonie, ale wiadomo, że to warunki nie te, a dodatkowo to taka patelnia na tym balkonie jest latem, że tylko rośliny śródziemnomorskie mi tam rosły [emoji23] no i koty się tam smażą chętnie [emoji14]

Jej, dziewczyny, zazdroszczę Wam takich sadów [emoji7]

Ja próbowałam coś sadzić na moim balkonie, ale wiadomo, że to warunki nie te, a dodatkowo to taka patelnia na tym balkonie jest latem, że tylko rośliny śródziemnomorskie mi tam rosły [emoji23] no i koty się tam smażą chętnie [emoji14]
Możesz uprawiać pomidory, paprykę, truskawki. Zależy jeszcze jaki duży masz balkon.

Ja za to kocham tę moją wieś. Urobi się człowiek, natyra a potem się cieszy że rośnie.
To moja magnolia, w tym roku zakwitła po raz pierwszy.
20180420_164319.jpg

Załączniki

• 20180420_164319.jpg
    20180420_164319.jpg
    83,2 KB · Wyświetleń: 246
reklama
Do góry