reklama
Edysiek
odkrywca
gie_er
Fanka BB :)
Nie bądź dla siebie taka krytyczna, czasem i nam się jakaś przyjemność nalezy jest bardzo fajna aplikacja, nazywa się Fitatu i tam wpisujesz co zjadasz i jakie ilości a to Ci przelicza na kalorie dodatkowo pokazuje ile białka węglowodanów i tłuszczy w ciągu dnia przyjęłaś.Boże, właśnie zaprzepaściłam cały dzień - zjadłam kanapkę z jajkiem i kawałek szarlotki. Jakiś wieczorny głód mnie złapał, muszę się ogarnąć...
Mimi2330
Jedziem jedziemDzień dobry przy czwartku. Dziś się ogarniam, nie ma zmiłuj [emoji36]
Colorado1989
Mimi, tak w kwestii mąk się wtrącę, że przy problemach z tarczycą unika się soi we wszelkiej postaci, bo jest wolotwórcza [emoji4]
Ka, jesteś człowieczynką, zdarzają się chwile słabości, i tak radzisz sobie świetnie [emoji8][emoji106][emoji106]
Ka, jesteś człowieczynką, zdarzają się chwile słabości, i tak radzisz sobie świetnie [emoji8][emoji106][emoji106]
Colorado1989
A, w kwestii mąki migdalowej i fit grzeszków znalazłam taki przepis:
Link do: Ciasto migdałowe o niskim IG – pyszne, zdrowe i mało cukrowe
Przy okazji będę go chyba próbować, bo strasznie lubię migdały [emoji7]
Link do: Ciasto migdałowe o niskim IG – pyszne, zdrowe i mało cukrowe
Przy okazji będę go chyba próbować, bo strasznie lubię migdały [emoji7]
agunia50002
Ka czym Ty sie przejmujesz było minęło.Widocznie było potrzebne i już
Tak Kasia udało się 42spodniczka sukienki 44ktore mam zrobiły się luźne Teraz to się boję kupować ubrań ,bo co kupię to zaraz za duże ...A to w tej spódnicy gdyby nie ten bańdzioch z przodu było by całkiem całkiem ale niestety w większości to pozostałości po odchudzaniu...
Ja już po spacerku teraz śniadanko moja ukochana jajeczniczka z pieczarkami
Później do firmy na zakupy ,obiad ,spacer pranie ,prasowanie i gdzie tu czas dla siebie ehh....
Tak Kasia udało się 42spodniczka sukienki 44ktore mam zrobiły się luźne Teraz to się boję kupować ubrań ,bo co kupię to zaraz za duże ...A to w tej spódnicy gdyby nie ten bańdzioch z przodu było by całkiem całkiem ale niestety w większości to pozostałości po odchudzaniu...
Ja już po spacerku teraz śniadanko moja ukochana jajeczniczka z pieczarkami
Załączniki
reklama
Podziel się: