reklama
gie_er
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny wladwła Was znalazlam i postanowiłam dołączyć mam na imię Gabrysia i jestem mamą 2 dziewczyn 6 letniej Nadii i 4 miesięcznej Poli. Problemy z wagą zaczęły się pon1 ciąży gdzie idąc do porodu ważyłam ponad 120 kg i przez 4 lata waga została na około 115 kg. przed zajściem w ciążę udało mi się trochę schudnąć i startowałam z wagą 104,6. Od miesiąca jestem pod opieką dietetyczki i udalo mi sie schudnac 6 kg, obecnie waze 97.
Ka.2606
Witaj i zapraszamy a powiedz ile w ciąży przytyłaś?Czesc dziewczyny wladwła Was znalazlam i postanowiłam dołączyć mam na imię Gabrysia i jestem mamą 2 dziewczyn 6 letniej Nadii i 4 miesięcznej Poli. Problemy z wagą zaczęły się pon1 ciąży gdzie idąc do porodu ważyłam ponad 120 kg i przez 4 lata waga została na około 115 kg. przed zajściem w ciążę udało mi się trochę schudnąć i startowałam z wagą 104,6. Od miesiąca jestem pod opieką dietetyczki i udalo mi sie schudnac 6 kg, obecnie waze 97.
gie_er
W tej 11 kgWitaj i zapraszamy a powiedz ile w ciąży przytyłaś?
agunia50002
Witaj gie_er
Dzięki dziewczyny bez was by było ciężko cieszę się, że jesteście :*
Ka nie w głowie mi takie programy
Dziś zjadłam na śniadanie parówki i jakoś mi nie podeszły i jutro wracam do jajecznicy z pieczarkami Na obiad zjadłam koktajl z aktivii plus truskawki i borówki bez dodatku cukru.
A dziś wcisnęłam tyłek w spódniczkę 42
A teraz na zebranie do szkoły idę .
Dzięki dziewczyny bez was by było ciężko cieszę się, że jesteście :*
Ka nie w głowie mi takie programy
Dziś zjadłam na śniadanie parówki i jakoś mi nie podeszły i jutro wracam do jajecznicy z pieczarkami Na obiad zjadłam koktajl z aktivii plus truskawki i borówki bez dodatku cukru.
A dziś wcisnęłam tyłek w spódniczkę 42
A teraz na zebranie do szkoły idę .
Załączniki
Colorado1989
Walka z węglowodanami widzę trwa [emoji1] trzymam kciuki dziewczyny!
Ja nawet nie wypowiadam się teraz odnośnie jedzenia, chyba trawę z dolnośląskich pagórków musiałabym wcinać, w knajpach niewiele rzeczy jest dietetycznych [emoji23] pocieszam się tym, że chodzimy sporo [emoji23]
Gie_er - witaj [emoji8]
Ja nawet nie wypowiadam się teraz odnośnie jedzenia, chyba trawę z dolnośląskich pagórków musiałabym wcinać, w knajpach niewiele rzeczy jest dietetycznych [emoji23] pocieszam się tym, że chodzimy sporo [emoji23]
Gie_er - witaj [emoji8]
reklama
Mimi2330
Super!!!!Czesc dziewczyny wladwła Was znalazlam i postanowiłam dołączyć mam na imię Gabrysia i jestem mamą 2 dziewczyn 6 letniej Nadii i 4 miesięcznej Poli. Problemy z wagą zaczęły się pon1 ciąży gdzie idąc do porodu ważyłam ponad 120 kg i przez 4 lata waga została na około 115 kg. przed zajściem w ciążę udało mi się trochę schudnąć i startowałam z wagą 104,6. Od miesiąca jestem pod opieką dietetyczki i udalo mi sie schudnac 6 kg, obecnie waze 97.
Witamy i powodzenia w dalszej walce [emoji5]
Podziel się: