reklama
Edysiek
odkrywca
gie_er
Fanka BB :)
Nie bądź dla siebie taka krytyczna, czasem i nam się jakaś przyjemność nalezy jest bardzo fajna aplikacja, nazywa się Fitatu i tam wpisujesz co zjadasz i jakie ilości a to Ci przelicza na kalorie dodatkowo pokazuje ile białka węglowodanów i tłuszczy w ciągu dnia przyjęłaś.Boże, właśnie zaprzepaściłam cały dzień - zjadłam kanapkę z jajkiem i kawałek szarlotki. Jakiś wieczorny głód mnie złapał, muszę się ogarnąć...
Mimi2330
Jedziem jedziemDzień dobry przy czwartku. Dziś się ogarniam, nie ma zmiłuj [emoji36]
Colorado1989
Mimi, tak w kwestii mąk się wtrącę, że przy problemach z tarczycą unika się soi we wszelkiej postaci, bo jest wolotwórcza [emoji4]
Ka, jesteś człowieczynką, zdarzają się chwile słabości, i tak radzisz sobie świetnie [emoji8][emoji106][emoji106]
Ka, jesteś człowieczynką, zdarzają się chwile słabości, i tak radzisz sobie świetnie [emoji8][emoji106][emoji106]
Colorado1989
A, w kwestii mąki migdalowej i fit grzeszków znalazłam taki przepis:
Link do: Ciasto migdałowe o niskim IG – pyszne, zdrowe i mało cukrowe
Przy okazji będę go chyba próbować, bo strasznie lubię migdały [emoji7]
Link do: Ciasto migdałowe o niskim IG – pyszne, zdrowe i mało cukrowe
Przy okazji będę go chyba próbować, bo strasznie lubię migdały [emoji7]
agunia50002
Ka czym Ty sie przejmujesz było minęło.Widocznie było potrzebne i już
Tak Kasia udało się 42spodniczka sukienki 44ktore mam zrobiły się luźne
Teraz to się boję kupować ubrań ,bo co kupię to zaraz za duże ...A to w tej spódnicy gdyby nie ten bańdzioch z przodu było by całkiem całkiem ale niestety w większości to pozostałości po odchudzaniu...
Ja już po spacerku teraz śniadanko moja ukochana jajeczniczka z pieczarkami
Później do firmy na zakupy ,obiad ,spacer pranie ,prasowanie i gdzie tu czas dla siebie ehh....
Tak Kasia udało się 42spodniczka sukienki 44ktore mam zrobiły się luźne
Ja już po spacerku teraz śniadanko moja ukochana jajeczniczka z pieczarkami
Załączniki
reklama
Podziel się: