reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Dzięki Dziewczyny, Wasze wsparcie dużo znaczy. Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie lepszy :)

Colorado, ciasto będzie robione na bank, kocham migdały! [emoji7]

Agunia, wow, rozmiar 42!

reklama
Ka czym Ty sie przejmujesz było minęło.Widocznie było potrzebne i już;)
Tak Kasia udało się 42spodniczka sukienki 44ktore mam zrobiły się luźne :D Teraz to się boję kupować ubrań ,bo co kupię to zaraz za duże ...A to w tej spódnicy gdyby nie ten bańdzioch z przodu było by całkiem całkiem ale niestety w większości to pozostałości po odchudzaniu... Zobacz załącznik 848192
Ja już po spacerku teraz śniadanko moja ukochana jajeczniczka z pieczarkami :D Zobacz załącznik 848196 Później do firmy na zakupy ,obiad ,spacer pranie ,prasowanie i gdzie tu czas dla siebie ehh....
Jajecznica wygląda bardzo smakowicie

Mimi, tak w kwestii mąk się wtrącę, że przy problemach z tarczycą unika się soi we wszelkiej postaci, bo jest wolotwórcza [emoji4]

Ka, jesteś człowieczynką, zdarzają się chwile słabości, i tak radzisz sobie świetnie [emoji8][emoji106][emoji106]
Kurczę łącząc io tarczyce i ewentualnie celiakie to nic nie można jeść [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ka czym Ty sie przejmujesz było minęło.Widocznie było potrzebne i już;)
Tak Kasia udało się 42spodniczka sukienki 44ktore mam zrobiły się luźne :D Teraz to się boję kupować ubrań ,bo co kupię to zaraz za duże ...A to w tej spódnicy gdyby nie ten bańdzioch z przodu było by całkiem całkiem ale niestety w większości to pozostałości po odchudzaniu... Zobacz załącznik 848192
Ja już po spacerku teraz śniadanko moja ukochana jajeczniczka z pieczarkami :D Zobacz załącznik 848196 Później do firmy na zakupy ,obiad ,spacer pranie ,prasowanie i gdzie tu czas dla siebie ehh....
O Wow ale laska!!!!!
majty obciskajace i nie ma brzucha [emoji5] no i właśnie tak jak piszesz. Jak się dużo schudnie to zawsze jakas skóra zostanie. Ja się boję ze zostanie mi taki flak wiszący na brzuchu bo ja mam spory brzuch ; ( jeśli się uda schudnąć oczywiście....

Też nie widzę tego nadmiaru po zdjęciu [emoji848]

U mnie dziś już lepiej, chyba zachcianki źle mi minęły. Chociaż nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca...

Ka podziwiam ze umiesz się tak szybko ogarnąć. Ja jak już coś podjem to mam kompuls :/

U mnie dziś na obiad leczo, A u Was?

Ja dziś byłam na wycieczce z klasą więc średnio zdrowo bo mieliśmy obiad wykupiony na kręglach. Ale rosół zjadłam bez rosołu, a na drugie nuggetsy z surówką, frytki oddałam [emoji16]

Agunia, ale dżaga! [emoji106]
Podpisuję się pod majtami obciskającymi, sama je często stosuję, no teraz to nie, ale przed ciążą to często [emoji1]

Tita, masz rację, soja jest w wielu miejscach dorzucona... Ake warto ukrócać ją ile się da :) osobiście unikam soi w pieczywie (tej widocznej), maki sojowej nie kupuję, mleka i innych rzeczy sojowych nie jem, na wszelki wypadek [emoji29] tarczyca może mieć i często ma niestety wpływ na wagę... Samo to, że metabolizm leży i kwiczy ...

Ka, cieszę się, że przepis przypadł Ci do gustu [emoji1]

Mimi, żebyś wiedziała [emoji23] sałata z oliwą zostaje [emoji23][emoji23]
W kwestii odstępstw to tak jak robi Ka, trzeba wstać, otrzepać się i iść dalej [emoji23] inaczej się utonie w poczuciu winy i będzie jeszcze się to dodatkowo zajadać ...

reklama
Dzięki dziewczyny :*
Co do majtek w moim przypadku nie zdają egzaminy. Niestety po 33kg jest sporo tego zwisu a majtki unoszą to do góry i wyglądam jakbym w ciąży była .Kupiłam body ale to było w grudniu i niestety jest już za duże i muszę znów 100 zł. zainwestowac ;)
Ja to od 3dni nie mam ochoty na obiad i dziś zjadłam banana ,winogron,maliny borówki,truskawki i arbuza :D A po chwili zachciało mi się wiejskiej kiełbasy (mało dietetyczne) i zjadłam tak ze 3-4cm popiłam miętą i nie mam już na nic ochoty i siły.Na chwilę obecną już 10km zaliczonych;)

Do góry