reklama
Edysiek
odkrywca
Zuza bardzo dobry wynik. Waga nie może spadać zbyt gwałtownie. Lepiej powoli, bo wtedy kg nie wrócą.
Krupnik gotuję na włoszczyźnie pokrojonej w kostkę albo startej na tarce. Do tego 1-2 ziemniaki i kasza.
Ja mam taką
Krupnik gotuję na włoszczyźnie pokrojonej w kostkę albo startej na tarce. Do tego 1-2 ziemniaki i kasza.
Ja mam taką
Mimi2330
Fanka BB :)
Nie Ty jedna....Dzięki dziewczyny! Nie wien co mi jest. Po prostu mam tyle kg do zrzucenia że te 4,5kg to jest kropla w morzu...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja ostatnio przytylam
Ka.2606
Zuza, każdy kilogram przybliża Cię powoli do celu. Musisz czerpać radość z tego, że robisz coś dobrego dla siebie [emoji8]
Mimi, kryzysy się zdarzają, ważne, żeby nie były za długie. Głowa do góry!
A u mnie dziś placki owsiane z łososiem [emoji3]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi, kryzysy się zdarzają, ważne, żeby nie były za długie. Głowa do góry!
A u mnie dziś placki owsiane z łososiem [emoji3]
Colorado1989
Zuza!!!!! [emoji33]Witam się sobotnie Melduję że od Walentynek -4,5kg !Niby powinnam się cieszyć,ale liczba na wadze w dalszym ciągu dołuje...
Krupnik zrobię w tym tygodniu. Dziś robię pizzę.
Gratulacje! I nawet nam tu nie mów, że jesteś niezadowolona! Cudowny wynik! Ponad -400g dziennie wychodzi! Ja Żeby tyle schudnąć (bez ciąży [emoji6]) w takim czasie to bym sobie coś jednak obciąć musiała! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie ma co myśleć, że masz xx kg do zrzucenia. Wyznaczaj sobie malutkie cele. Albo do równej wagi, co 5kg, jak Ci wygodnie jak ja pomyślę, że powinnam 30-35kg zrzucić, to też mi się odechciewa [emoji23]
Ale się dziś cudownie wyspałam [emoji41] dopiero będę myśleć o śniadaniu [emoji6]
Ka, cudne placuszki [emoji1]
Zuza87
Dziękuję :*
Na razie moim celem jest zejście poniżej trzycyfrowej, to już niedługo, brakuje mi 1kg. Ale do ostatecznego celu przeszło 40kg...Także
Ka pyszne śniadanie
Colorado ja dopiero zjadłam Dominik na rękach, niedawno zasnął
Potrzebuje pomocy! 4.marca mamy pierwszą rocznicę ślubu! Muszę upiec jakieś ciasto... Macie pomysł na coś bardzo zdrowego?
Na razie moim celem jest zejście poniżej trzycyfrowej, to już niedługo, brakuje mi 1kg. Ale do ostatecznego celu przeszło 40kg...Także
Ka pyszne śniadanie
Potrzebuje pomocy! 4.marca mamy pierwszą rocznicę ślubu! Muszę upiec jakieś ciasto... Macie pomysł na coś bardzo zdrowego?
Mimi2330
Podobno ciasto z fasoli jest fajne. Ja nigdy nie robiłam ale się zbieramDziękuję :*
Ka pyszne śniadanie
Ka.2606
Zuza, patrz tu jakie pyszności: Link do: FIT słodkości Archive - Ale Babka!!! i robi to co lubi:)
reklama
Colorado1989
Zuza, każdy kg jest sukcesem na pewno jak zejdziesz do dwucyfrowej wagi, to poczujesz się lepiej psychicznie. Wiem jaka to jest bariera z tą trzycyfrową wagą, Ka też [emoji6] a z każdym kilogramem poprawia się też samopoczucie fizyczne
Co do ciasta, to polecam to
Link do: Szwedzkie ciasto z mąką owsianą - Prosty Przepis i Składniki - Ugotuj.TO
Nie jest super wykwintne, ale jest zdrowe ja daję tam najczęściej jabłka, więcej niż w przepisie, bo nawet 1,5 kg. Wybieram słodkie i cukier zmniejszam do 120-140g no i u mnie ksylitol, nie cukier.
To ten ślub tak nietypowo zimową [emoji1] śnieg mieliście? [emoji9]
Co do ciasta, to polecam to
Link do: Szwedzkie ciasto z mąką owsianą - Prosty Przepis i Składniki - Ugotuj.TO
Nie jest super wykwintne, ale jest zdrowe ja daję tam najczęściej jabłka, więcej niż w przepisie, bo nawet 1,5 kg. Wybieram słodkie i cukier zmniejszam do 120-140g no i u mnie ksylitol, nie cukier.
To ten ślub tak nietypowo zimową [emoji1] śnieg mieliście? [emoji9]
Podziel się: