reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Haha dzięki dziewczyny [emoji9] ale serio mam grube nogi, co gorsza grube łydki, z kozakami zawsze problem :/ tutaj kwestia chyba niezamierzonego dobrego ujęcia [emoji16]

Mimi, ale nogi masz pewnie zgrabne i możesz nimi męża czarować!
Jej, Ty cudne te placuszki robisz! Ja podwieczorków nie jad, czasem jabłko jak mnie najdzie. Ale na niedzielę planuję zrobić ciasto owsiankowe z jabłkami, zawsze pycha wychodzi, więc jak już nie radzę sobie z chęcią na słodkość, to lepiej taką...

Zuza, też mam masę nielubień u siebie, podbródek też jest na tej liście, ale nie spędza mi to snu z powiek, Tobie też nie powinno :) nawet modelka jak się stosownie ustawi to ma gon[emoji16]

Kurde, jest tyle ładnych modelek plus size, są większe, ale kurde twarze mają takie ładne, wyraziste, ja mam takiego pucoła [emoji16]

Edysiek, super, że dajesz radę :) z majonezem to ja nie jestem pewna co jest lepsze, w sensie majonez czy grecki jogurt. Nie wiem ile tłuszczu zwierzęcego z żółtek jest w majonezie, bo w jogurcie greckim to już sporo. A w majonezie jest dużo oleju rzepakowego (jak jest dobrej jakości) no i ma omega 3. Chyba, że tak sobie racjonalizuję.... [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Jak myślisz?

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Mimi, pysznie to wygląda, ale koniecznie jakieś białko do tego :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A propos majonezu, ja dziś zrobiłam sama, więc na pewno lepszy niż grecki :D

A wyszedł smaczny? Ja kiedyś u kogoś jadłam taki domowy i mi nie smakował, taki mdły był :(

Rzucam przepis na coleslava, najważniejszy jest dressing. Cukier można zastąpić ksylitolem jeśli komuś zależy :) ale jest pycha. No i na pół dnia albo i dłużej do lodówki trzeba włożyć sałatkę, bo inaczej jest twarda kapusta ...

1516301184-f88bf0b4c62e4ac3-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png

Haha dzięki dziewczyny [emoji9] ale serio mam grube nogi, co gorsza grube łydki, z kozakami zawsze problem :/ tutaj kwestia chyba niezamierzonego dobrego ujęcia [emoji16]

Mimi, ale nogi masz pewnie zgrabne i możesz nimi męża czarować!
Jej, Ty cudne te placuszki robisz! Ja podwieczorków nie jad, czasem jabłko jak mnie najdzie. Ale na niedzielę planuję zrobić ciasto owsiankowe z jabłkami, zawsze pycha wychodzi, więc jak już nie radzę sobie z chęcią na słodkość, to lepiej taką...

Zuza, też mam masę nielubień u siebie, podbródek też jest na tej liście, ale nie spędza mi to snu z powiek, Tobie też nie powinno :) nawet modelka jak się stosownie ustawi to ma gon[emoji16]

Kurde, jest tyle ładnych modelek plus size, są większe, ale kurde twarze mają takie ładne, wyraziste, ja mam takiego pucoła [emoji16]

Edysiek, super, że dajesz radę :) z majonezem to ja nie jestem pewna co jest lepsze, w sensie majonez czy grecki jogurt. Nie wiem ile tłuszczu zwierzęcego z żółtek jest w majonezie, bo w jogurcie greckim to już sporo. A w majonezie jest dużo oleju rzepakowego (jak jest dobrej jakości) no i ma omega 3. Chyba, że tak sobie racjonalizuję.... [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Jak myślisz?

8une3e3kck8m6mea.png
Chyba masz rację. To ja może pozostanę przy swoim starym sposobie. Mieszam pół na pół majonez z jogurtem naturalnym 0%

Co do swojego majonezu to zdarzało mi się robić. Ale właśnie smak nie ten. Mi nie smakuje żaden inny poza Winiary.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Smaczny, ja lubię jak jest dużo pieprzu :)

Nie jadłam majonezu z pieprzem [emoji41]

Edysiek, też tak często zamieniam, bo nawet trochę majonezu jak się da to smak jednak jest o wiele lepszy :)

Nakupiłam dziś grejpfrutów różowych w biedronce, są w promocji, mąż będzie cisnął [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Colorado wypróbuję napewni Twoj przepis jak będę miała więcej luzu bo teraz nie wyrabiam a czasem.
Mimi super placuszki. Jak robisz? Ja robie: banan , płatki owsiane i jajko miksuje blenderem i smażę;)
Ka ja nie lubię pikantnego wcale i pieprzu bardzo rzadko używam :o

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry