reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Mimi, nogi to ja mam takie masywne kolubryny, wzrostu mam 170cm.

Z zagęszczonymi sokami to chyba jest różnie... na opakowaniu pisze, że "bez dodatku cukrów", nie wiem kurde na ile utajenia pewnych rzeczy pozwala im prawo... I czy to znaczy, że bez dodatku cukru do składników dodanych do batona, czy w ogóle do żadnego półproduktu wykorzystanego to zrobienia batona .... Ale nie był słodki. Zwariować idzie.

Z obiadami to jest najgorzej właśnie, jeszcze jak każdy chce co innego, a u Ciebie pamiętam tak jest :) mmmm coleslav [emoji173] robisz z majonezem czy masz jakiś zamiennik opatentowany? [emoji1] Ja uwielbiam wszystkie sałatki i surówki [emoji173]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
A, no i zmiana diety to jest wieczna walka z porażkami [emoji16] nie można się poddawać, trzeba się starać ciągle. Kiedyś jak raz zgrzeszyłam, to rzucałam całą ideę twierdząc, że jestem nieudacznik i nigdy mi się nie uda. Od jakiegoś czas błądzę, ale nie rezygnuję [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Moim zdaniem masz szczupłe nogi Colorado!
Ja jestem cała gruba,wszedzie stanowczo za dużo! A najbardziej przeszkadza mi podbródek i brzuch:(
Mimi jak przyrządziłaś mięso?
Dziewczyny obie wrzućcie przepisy na surówki!
Ja nie mam pomysłu na obiad...:(
Ja dziś zrobiłam zdrowsze batoniki dla syna,choć z mężem też zjedliśmy po kawałku. Myślę że choć składniki nie są idealne to lepsze to niż jakiś snickers itp.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado, ja też tam widzę niezłe nóżki [emoji108] u mnie dziś spaghetti z tuńczykiem i pomidorami. Nawet się trzymam ładnie od kilku dni.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza pewnie że lepsze! Nie ma to jak samemu coś zrobić. Nawet jak dasz cukier, ale nie ma tych wszystkich polepszaczy....
Mięso to szynka wieprzowa w przyprawach pieczona w rękawie

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

U mnie też z obiadami najgorzej. Nie mam czasem jak sobie coś zrobić i jem co wszyscy. Wczoraj było spaghetti. Ale zjadłam małą porcję i potem tylko lekką kolację. Ważne żeby bilans dnia był w miarę.
Dzisiaj na śniadanie sałatka z tuńczyka a na obiad pierś i kalafior zapiekany z mozarellą.
Na razie staram sie wprowadzić zdrowe nawyki. Nie jem białego pieczywa, produktów z białej mąki. Ograniczyłam tłuszcze i cukier.
Co do majonezu to polecam zastąpić go jogurtem greckim.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Do góry