reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Mimi, nogi to ja mam takie masywne kolubryny, wzrostu mam 170cm.

Z zagęszczonymi sokami to chyba jest różnie... na opakowaniu pisze, że "bez dodatku cukrów", nie wiem kurde na ile utajenia pewnych rzeczy pozwala im prawo... I czy to znaczy, że bez dodatku cukru do składników dodanych do batona, czy w ogóle do żadnego półproduktu wykorzystanego to zrobienia batona .... Ale nie był słodki. Zwariować idzie.

Z obiadami to jest najgorzej właśnie, jeszcze jak każdy chce co innego, a u Ciebie pamiętam tak jest :) mmmm coleslav [emoji173] robisz z majonezem czy masz jakiś zamiennik opatentowany? [emoji1] Ja uwielbiam wszystkie sałatki i surówki [emoji173]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
A, no i zmiana diety to jest wieczna walka z porażkami [emoji16] nie można się poddawać, trzeba się starać ciągle. Kiedyś jak raz zgrzeszyłam, to rzucałam całą ideę twierdząc, że jestem nieudacznik i nigdy mi się nie uda. Od jakiegoś czas błądzę, ale nie rezygnuję [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Moim zdaniem masz szczupłe nogi Colorado!
Ja jestem cała gruba,wszedzie stanowczo za dużo! A najbardziej przeszkadza mi podbródek i brzuch:(
Mimi jak przyrządziłaś mięso?
Dziewczyny obie wrzućcie przepisy na surówki!
Ja nie mam pomysłu na obiad...:(
Ja dziś zrobiłam zdrowsze batoniki dla syna,choć z mężem też zjedliśmy po kawałku. Myślę że choć składniki nie są idealne to lepsze to niż jakiś snickers itp.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado, ja też tam widzę niezłe nóżki [emoji108] u mnie dziś spaghetti z tuńczykiem i pomidorami. Nawet się trzymam ładnie od kilku dni.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza pewnie że lepsze! Nie ma to jak samemu coś zrobić. Nawet jak dasz cukier, ale nie ma tych wszystkich polepszaczy....
Mięso to szynka wieprzowa w przyprawach pieczona w rękawie

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

U mnie też z obiadami najgorzej. Nie mam czasem jak sobie coś zrobić i jem co wszyscy. Wczoraj było spaghetti. Ale zjadłam małą porcję i potem tylko lekką kolację. Ważne żeby bilans dnia był w miarę.
Dzisiaj na śniadanie sałatka z tuńczyka a na obiad pierś i kalafior zapiekany z mozarellą.
Na razie staram sie wprowadzić zdrowe nawyki. Nie jem białego pieczywa, produktów z białej mąki. Ograniczyłam tłuszcze i cukier.
Co do majonezu to polecam zastąpić go jogurtem greckim.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Do góry