reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Może to jest tak, że Pyrka bardzo potrzebuje tego czego Ty sobie przez długi czas odmawiałaś. Moja koleżanka przed ciążą była na diecie niskowęglowodanowej i w ciąży też tylko ziemniaki :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może to jest tak, że Pyrka bardzo potrzebuje tego czego Ty sobie przez długi czas odmawiałaś. Moja koleżanka przed ciążą była na diecie niskowęglowodanowej i w ciąży też tylko ziemniaki :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A może coś w tym jest, bo ziemniaki ucięłam prawie całkiem, ale z nich było mi łatwo zrezygnować, bo fanką nie byłam [emoji16] albo gen męża się uaktywnił, on lubi :)

8une3e3kck8m6mea.png

Ja też się trzymam. Syn postanowił że mi pomoże w tej walce z kilogramami i od kilku dni jest cały czas na rękach albo koło mnie. Nie mam czasu i siły na nic. Ale nie mam też czasu podjadac, więc się na razie dobrze prowadzę ;) dzisiaj na śniadanie mix sałat z jajkiem:) bo na szybko:)

Dziewczyny, dziś w Biedronce znalazłam koszerny dla nas baton, w sensie bez cukru, bez węglowodanów typu wafle [emoji16] i nawet smaczny! Taki słodko kwaśny, nie chrupie, bo to taka żelka [emoji16]

Ma 133 kcal:)
1516279143-88effacbde819dbf-aaaaaa.jpeg

1516279154-3ccfa465560c6970-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png

Ja póki co mogę pochwalić się takim mizernym sukcesem, że nie tyję. Marzeniem byłoby utrzymać tę tendencję, po porodzie byłabym lżejsza [emoji16]

Staram się ogarnąć dietowo znowu, dopytam się w poniedziałek diabetologa jak mam sobie radzić, jak na większość rzeczy nie mam smaku, a już na pewno mam smak na wszystko to, co nie mogę [emoji16]

Dziś na śniadanie zjadłam jedną grahamkę - pół z serem żółtym i ogórkiem, drugie pół z serkiem topionym i ogórkiem + herbata gorzka

Na obiad gotuję ogórkową [emoji173] taaaaki smak mnie naszedł. Z mężem nie możemy dojść do porozumienia z obiadami.... Jutro sobie ugotuję zupę warzywną taką wiosenną i będę miała na 2-3 obiady, a on będzie sobie mięso wcinał albo ryż po chińsku... Ja na nic takiego smaku nie mam, a on nie chce zup, ziemniaków też ma dość :(

Agunia, Ty tu jesteś czempion w chudnięciu! [emoji1] Zawsze wyzwaniem jest zdrowsze jedzenie, niestety natura tak nas stworzyła, że smakuje nam to co kaloryczniejsze [emoji31]

Mimi, jak idzie Ci ogarnianir obiadów? Ja mam teraz tragedie [emoji24]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Codziennie się ogarniam od nowa i codziennie coś wpada co nie powinno... no i za duże ilości tych niepotrzebnych rzeczy :/
Od dziś znów zaczynam :D póki co idzie dobrze ;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry