reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
A może coś w tym jest, bo ziemniaki ucięłam prawie całkiem, ale z nich było mi łatwo zrezygnować, bo fanką nie byłam [emoji16] albo gen męża się uaktywnił, on lubiMoże to jest tak, że Pyrka bardzo potrzebuje tego czego Ty sobie przez długi czas odmawiałaś. Moja koleżanka przed ciążą była na diecie niskowęglowodanowej i w ciąży też tylko ziemniaki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia0121
Ja też się trzymam. Syn postanowił że mi pomoże w tej walce z kilogramami i od kilku dni jest cały czas na rękach albo koło mnie. Nie mam czasu i siły na nic. Ale nie mam też czasu podjadac, więc się na razie dobrze prowadzę dzisiaj na śniadanie mix sałat z jajkiem bo na szybko
Mimi2330
Pięknie się trzymaszJest dobrze! Rano kanapka z polędwicą, sałatą i pomidorem, teraz kefir i mandarynka, na obiad kończę placki z wczoraj, a na kolację kupiłam makrelę. Uwielbiam [emoji7]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Dziewczyny, dziś w Biedronce znalazłam koszerny dla nas baton, w sensie bez cukru, bez węglowodanów typu wafle [emoji16] i nawet smaczny! Taki słodko kwaśny, nie chrupie, bo to taka żelka [emoji16]
Ma 133 kcal
Ma 133 kcal
Colorado1989
Ja póki co mogę pochwalić się takim mizernym sukcesem, że nie tyję. Marzeniem byłoby utrzymać tę tendencję, po porodzie byłabym lżejsza [emoji16]
Staram się ogarnąć dietowo znowu, dopytam się w poniedziałek diabetologa jak mam sobie radzić, jak na większość rzeczy nie mam smaku, a już na pewno mam smak na wszystko to, co nie mogę [emoji16]
Dziś na śniadanie zjadłam jedną grahamkę - pół z serem żółtym i ogórkiem, drugie pół z serkiem topionym i ogórkiem + herbata gorzka
Na obiad gotuję ogórkową [emoji173] taaaaki smak mnie naszedł. Z mężem nie możemy dojść do porozumienia z obiadami.... Jutro sobie ugotuję zupę warzywną taką wiosenną i będę miała na 2-3 obiady, a on będzie sobie mięso wcinał albo ryż po chińsku... Ja na nic takiego smaku nie mam, a on nie chce zup, ziemniaków też ma dość
Agunia, Ty tu jesteś czempion w chudnięciu! [emoji1] Zawsze wyzwaniem jest zdrowsze jedzenie, niestety natura tak nas stworzyła, że smakuje nam to co kaloryczniejsze [emoji31]
Mimi, jak idzie Ci ogarnianir obiadów? Ja mam teraz tragedie [emoji24]
Staram się ogarnąć dietowo znowu, dopytam się w poniedziałek diabetologa jak mam sobie radzić, jak na większość rzeczy nie mam smaku, a już na pewno mam smak na wszystko to, co nie mogę [emoji16]
Dziś na śniadanie zjadłam jedną grahamkę - pół z serem żółtym i ogórkiem, drugie pół z serkiem topionym i ogórkiem + herbata gorzka
Na obiad gotuję ogórkową [emoji173] taaaaki smak mnie naszedł. Z mężem nie możemy dojść do porozumienia z obiadami.... Jutro sobie ugotuję zupę warzywną taką wiosenną i będę miała na 2-3 obiady, a on będzie sobie mięso wcinał albo ryż po chińsku... Ja na nic takiego smaku nie mam, a on nie chce zup, ziemniaków też ma dość
Agunia, Ty tu jesteś czempion w chudnięciu! [emoji1] Zawsze wyzwaniem jest zdrowsze jedzenie, niestety natura tak nas stworzyła, że smakuje nam to co kaloryczniejsze [emoji31]
Mimi, jak idzie Ci ogarnianir obiadów? Ja mam teraz tragedie [emoji24]
Mimi2330
Jakie nóżki ile masz wzrostu?Dziewczyny, dziś w Biedronce znalazłam koszerny dla nas baton, w sensie bez cukru, bez węglowodanów typu wafle [emoji16] i nawet smaczny! Taki słodko kwaśny, nie chrupie, bo to taka żelka [emoji16]
Ma 133 kcal
W zageszczonym soku sa cukry....:/
reklama
Podziel się: